Offisielt

Offisielt: Jude Bellingham til Real Madrid

Borussia Dortmund bekrefter at de har kommet til enighet med Real Madrid om en overgang for Jude Bellingham.

En av sommerens virkelig store overgangssagaer er over før den i det hele tatt startet. Real Madrid har klart å komme til enighet med Borussia Dortmund om en overgang for Jude Bellingham, etter å ha blitt enige om de personlige betingelsene med hovedpersonen selv for flere uker siden. Bellingham har vært en av de mest ettertraktede spillerne i verden de siste årene, og han har avslått tilbud fra lag som Manchester City og Liverpool for å spille for Real Madrid.

I følge de mest troverdige journalistene skal overgangssummen ligge på rundt 100 millioner euro, pluss ca. 20 millioner euro i potensielle bonuser. Dette gjør overgangen til en av de mest verdifulle i Real Madrids historie. Samtidig er det betraktelig lavere enn det som tidligere ble meldt som en potensiell overgangssum for engelskmannen. Tidligere i vår ble det rapportert om summer helt oppimot 150 millioner euro måtte til for å friste Dortmund til å selge. Nå virker det altså som at Real Madrid har betalt betraktelig mye mindre enn dette.

Jude Bellingham er en engelsk midtbanespiller som raskt har blitt en av verdens aller mest ettertraktede spillere. Han er fortsatt bare 19 år, men har etablert som en stjerne for Dortmund, og han ble attpåtil kåret til årets spiller i Bundesliga. Bellingham har også blitt en fast spiller på det engelske landslaget. De aller største klubbene i verden har forsøkt å hente midtbanespilleren, men valget landet altså til slutt på Real Madrid.

Bellingham signerer en seksårskontrakt med Real Madrid, og han kommer trolig til å bli en nøkkelspiller i laget. Dermed har Real Madrid anskaffet seg den desidert mest lovende midtbanen i verden. Med spillere som Valverde, Tchouaméni, Camavinga og Bellingham virker fremtiden å være i trygge hender.

Bellingham blir presentert som Real Madrid-spiller i morgen.

Velkommen til verdens største klubb, Jude Bellingham!

2 comments

  1. Veldig bra at Bellingham kommer til Madrid. Hvis RM også begynner å spille med 4 midtbanespillere i vanskelige bortekamper i CL, så blir det bra. Håper at Harry Kane kommer også. Mindre tro på at Mbappe kommer.

Legg inn en kommentar