Offisielt

Offisielt: Antonio Rüdiger signerer for Real Madrid

Noen dager etter å ha sikret klubbens 14. Champions League-triumf har Real Madrid nå offentliggjort sin første forsterkning før neste sesong. Rüdiger blir Real Madrid-spiller!

For bare noen dager siden vant Real Madrid sin 14. Champions League-tittel etter å ha slått Liverpool i finalen i Paris. Det betyr derimot ikke at man ligger på latsiden. Nå bekrefter klubben at den tyske stopperkjempen Antonio Rüdiger blir Real Madrid-spiller neste sesong. Rüdiger har vært på utgående kontrakt i Chelsea, og flere av de største klubbene i Europa skal ha vært interessert i å signere han. Nå er det altså bekreftet at Real Madrid har trukket det lengste strået!

https://twitter.com/realmadrid/status/1532325178461528065

Ryktene rundt Rüdiger har florert i lang tid, og mange store klubber har vært interessert i stopperen. Etter å ha vært helt sentral i Chelsea sin Champions League-triumf i 2021 har tyskeren tatt videre steg i årets sesong. Han har nå blitt en av verdens beste midtstoppere. Det har ført til stor interesse fra blant annet Bayern München, PSG, Barcelona, Juventus og Real Madrid. Det virket lenge som at Juventus var storfavoritt, men etter Real Madrids avansement til semifinalen i Champions League på bekostning av Chelsea har vinden snudd.

I følge troverdige journalister gikk prosessen fort etter kvartfinalen mellom Chelsea og Real Madrid. Rüdiger kom raskt til enighet med Real Madrid om en fireårskontrakt som knytter ham til klubben frem til 2026.

Velkommen, Rüdiger!

Legg inn en kommentar