Nyheter

Ødegaard med til Betis-kampen

Martin Ødegaard er en av Zidane sine 22 utvalgte spillere som reiser til Sevilla for å spille mot Real Betis på Estadio Benito Villamarín.

Lørdag kveld er det igjen duket for spill i LaLiga Santander for Real Madrid, hvor turen denne gang går til Sevilla. Real Betis er motstanderen, og arenaen er Estadio Benito Villamarín. De grønne og hvite har vunnet begge sine kamper så langt denne sesongen, med 0-1 borte mot Alavés og 2-0 hjemme mot Real Valladolid. Etter en skuffende sesong i fjor ser Manuel Pellegrino ut til å ha fått fart på maskineriet, og vil gjøre sitt ytterste for å seiere lørdag kveld.

Zidane har til dette oppgjøret valgt å ta med seg 22 spillere, og det er noen endringer fra forrige helgs kamp, hvor blant annet Melvin og Arribas er utelatt denne gang. Inn for de to ungguttene som fikk debutere forrige helg så kommer Isco og Lucas Vázquez som begge to er kvitt sine skadeplager. Utenom dette så er troppen helt uendret, hvilket vil si at vi fortsatt ikke får se Hazard eller Asensio spille.

Noe som dog er verdt å nevne er at Martin Ødegaard nok en gang er inkludert i troppen til Zidane, dette tross en meget stressende uke. Tirsdag begynte det omsider å florere i diverse medier om at den norske unggutten hadde testet positivt for COVID-19 etter turen til San Sebastian, men den gang ei. Martin hadde testet falskt positivt, hvilket ble bevist kort tid senere med to negative tester. Dette vil si at nordmannen nok en gang er klarert for spill, og muligens får vi se han fra start også dette oppgjøret?

Troppen:

Målvakter: Courtois, Lunin, og Altube
Forsvarere: Carvajal, Odriozola, Varane, Nacho, Ramos, Mendy, og Marcelo
Midtbane: Valverde, Modric, Casemiro, Kroos, Isco, og Ødegaard
Angripere: Rodrygo, Lucas Vázquez, Benzema, Mayoral, Jovic, og Vinícius Júnior

Hvem håper du å se fra start lørdag kveld? 

Legg inn en kommentar