Nyheter

Ødegaard får nummer 21

LaLiga har i dag publisert troppene som klubbene har sendt inn, der står Martin Ødegaard oppført med 21 på ryggen.

Siden nyheten kom om at Martin Ødegaard blir en del av Real Madrid-troppen i 2020/21-sesongen så har det vært knyttet stor spenning til hvilket draktnummer den norske midtbanespilleren skal ha på ryggen, i all den tid han lyktes stort med nummer 21 under utlånet til Real Sociedad.

Da Ødegaard fikk sin debut for Real Madrid tilbake i 2015 så var dette med draktnummer 41 på ryggen, og han har senere år blant annet brukt 26 i pre-season og Copa del Rey-kampen mot Cultural Leonesa tilbake i 2016/17-sesongen. Etter at Brahim Díaz ble klar for AC Milan ble imidlertid nettopp nummer 21 ledig i Madrid.

I AKSJON: Martin Ødegaard, med 21 på ryggen, i aksjon for Real Sociedad mot Real Madrid i juni 2020.

Real Madrid har enda ikke oppdatert oversikten over førstelagsspillere for 2020/21-sesongen, og spillere som Martin Ødegaard, Álvaro Odriozola, Borja Mayoral og Andriy Lunin ligger ikke inne som førstelagsspillere inne på klubbens egne hjemmeside. Allikevel har det i dag blitt bekreftet hvilket nummer Martin Ødegaard skal ha på ryggen denne sesongen.

Som i Real Sociedad så skal ballmagikeren fra Drammen bære drakt nummer 21, tidligere båret av blant annet Álvaro Morata, Santiago Solari og José Callejón. Dette har i dag blitt bekreftet etter at LaLiga la ut Real Madrid sin spillertropp for 2020/21-sesongen på sin hjemmeside.

PRE-SEASON: Martin Ødegaard i under pre-season i august 2020.

På denne siden kan man også se at Álvaro Odriozola igjen står registrert med draktnummer 19, som han hadde før han gikk på lån til Bayern München. I tillegg er Borja Mayoral registrert med draktnummer 16, selv om det er ventet at spanjolen vil forlate Los Blancos før vinduet stenger 5. oktober.

Det er verdt å bemerke at spillere som Andriy Lunin og Rodrygo ikke er registrert på denne siden. Det kan være fordi Real Madrid kan registrere de til Real Madrid Castilla, og fortsatt bruke de på førstelaget. I så tilfelle så vil begge bli tildelt et draktnummer over 27. Det gjenstår nå å se når Real Madrid oppdaterer sine hjemmesider og bekrefter det hele, men Martin Ødegaard skal spille med 21 på ryggen for Real Madrid i 2020/21-sesongen.

Legg inn en kommentar