Mats Hermansens spesialer

Hazard trener under eget regime – mister muligens sesongåpningen

Hazard spilte ingen landslagsfotball forrige uke og trener under et spesielt regime før sesongstart. Muligheten er stor for at Hazard ikke starter kampen på søndag.

Det er godt kjent at Hazard hadde en skuffende sesong i fjor. Mye av problemene stammer fra alle skadeavbrekkende, men noe er også selvforskyldt. Hazard trappet opp i den spanske hovedstaden ute av form og noe lubben. Det er har også gått enkelte rykter om at han igjen møtte opp overvektig til årets sesongoppkjøring. Noen rykter sier også at Hazard ikke vil være klar for om 4-6 uker, som gjør at han går glipp av flere kamper ved sesongstart. Dette er allikevel ikke bekreftet på noen måte, og det er mye uenighet knyttet til Hazard sin nåværende form.

Belgias landslagstrener, Roberto Martinez, var klar på at Hazard var i dårlig form. «Hazard er 60 treningsøkter unna å være klar«, skal han ha sagt. Noe av problemet Martinez nevnte var ankelen hans. Ankelskaden han pådro seg mot PSG i november er ennå ikke leget og kan være noe av årsaken som hindrer han i å nå toppformen. Det er også verdt å merke seg Hazard sin labre egeninnsats. Å møte opp overvektig to sesonger på rad tyder på lite dedikasjon. Kan det være at Hazard har begynt å slappe litt av etter overgangen til Madrid?

Uansett årsak, så er saken klar. Hazard må virkelig prestere denne sesongen for å lykkes hos de hvite. Verken fansen, Zidane eller Perèz tåler enda en svak sesong. Den første sesongen er alltid vanskelig. Ny klubb, nytt språk og store forventninger kan være overveldende for de fleste. Men man skal kunne forvente stor fremgang fra neste sesong og ihvertfall fra en stjernespiller som Hazard.

Legg inn en kommentar