Real Madrid
vs
Real Betis
La Liga runde 33
Estadio Santiago Bernabéu, Madrid
24/04/2021
21:00
Strive Sport
Nyheter

Ødegaard debuterte for Arsenal

Det ble dessverre ikke et vellykket Real Madrid-comeback for Martin Ødegaard. Lite spilletid, skader og middelmådige prestasjoner gjorde at nordmannen ikke klarte å spille seg inn i Zidanes foretrukne startellever. 22-åringen har blitt forespeilet masse spilletid og en viktig rolle på laget i Arsenal, og det skal bli svært spennende å se om han kan sette sitt preg på The Gunners og Premier League.

Martin Ødegaard var lørdag kveld med i kamptroppen da Arsenal tok imot Manchester United på Emirates Stadium. Drammenseren startet kampen på benken, og kom inn syv minutter før slutt. Han rakk naturligvis ikke å sette sitt preg på kampen, og ifølge statistikksiden SofaScore hadde han tre ballberøringer.

Den store snakkisen underveis i kampen var at han i TV2s banens beste-kåring ble kåret til banens beste av det norske publikum – før han enda hadde rukket å entre gressmatta. Det viser bare hvor mange Premier League-seere i Norge som har latt seg begeistre av det faktum at han er den første nordmannen siden Pål Lydersen til å spille en offisiell kamp for Arsenal i Premier League.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.