Intervjuer

Bettoni: – Laget spilte med stolthet

Lørdag ettermiddag tok Real Madrid imot Levante til kamp i LaLiga. Det ble en verst tenkelig åpning på kampen for vertene da Eder Militao ble utvist etter åtte minutter. Likevel tok det bare noen få minutter før Marco Asensio sendte Real Madrid i ledelsen, etter å ha fått servert en helt nydelig stikker av Toni Kroos. Men Levante skulle slå tilbake, og etter en halvtime kom utlikningen. Bortelaget bommet også fra straffemerket i andreomgangen, men vant til slutt takket være en sen scoring av Roger Marti.

Zinedine Zidanes assistent Davide Bettoni møtte pressen etter kampen.

– Det er et tøft resultat å takle, spesielt siden det ble en motbakke på grunn av utvisningen. Vi prøvde å snu om på ting, men det var ikke nok. Det gjør vondt, men jeg så et lag som spilte med god innstilling, stolthet og personlighet. Det er en trist gjeng som sitter i garderoben nå, men alle er motiverte for å levere resultater.

Benzema

– Vi ville få inn Mariano. Vi ser ikke på hvem som er toppscorer. Vi har en stor stall, og Mariano er en spiller som kommer inn og gir oss hardt arbeid, duellstyrke og energi.

Chust

– Vi ringte Zidane, og han sa at det var bedre å flytte Casemiro ned som stopper etter utvisningen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.