Nyheter

Neste sesongs hjemme- og bortedrakter

Seriemesternes nye hjemme- og bortedrakter for 20/21-sesongen er nå lansert. Vi har tatt en nærmere titt på draktene.

Real Madrid og Adidas har i dag lansert neste sesongs hjemme- og bortedrakter. Det nye designet vil bli brukt allerede mot Manchester City i Champions League oppgjøret fredag den 7. august. 

Hjemmedrakten er i år et friskt pust med den klassiske hvitfargen kombinert med rosa vertikale striper på sidene. Det er i år en endring på logoen til Real Madrids hovedsponsor Emirates hvor slagordet er endret fra «Fly Emirates» til «Emirates – Fly better». Real Madrids kvinnelag vil også bruke de samme draktene som herrelaget i 20/21-sesongen.

Bortedrakten sin hovedfarge er rosa med nogelunde samme design som hjemmedrakten med unntak av kragen som har en litt annet utforming. På sidene finner du, som på hjemmedrakten tre vertikale striper, denne gang i mørkeblå. 

Historisk sett er dette andre gangen i Real Madrids historie vi ser fargen rosa på en av våre offisielle drakter, med unntak av keeperdrakten i 92/93-sesongen. Sist gang var i 14/15-sesongen hvor bortedrakten var helrosa med hvite horisontale striper fra halsen og ned til den øverste delen av armene.

Hva syntes du om neste sesongs drakter? Kommenter nedenfor!

 

 

1 comment

  1. Wow!!
    Gleder meg til å se neste sesongs drakter på skjermen den syvende august!!!

Legg inn en kommentar