Kamprapporter

Villarreal 4-4 Real Madrid: Spillervurderinger

Det endte uavgjort på Estadio de la Ceramica etter en rund dans av en fotballkamp. Real Madrid har nå gått hele 31 kamper uten å tape.

Villarreal 4-4 Real Madrid
Estadio de la Ceramica

LaLiga EA Sports, runde 37
Søndag 19. mai, 19:00

0-1 Arda Gúler (14′) – Assist: Brahim Díaz
0-2 Mato Joselu (30′) – Assist: Lucas Vazquez
1-2 Alexander Sørloth (40′) – Assist: Y. Mosquera
1-3 Arda Gúler (58′) – Assist: Lucas Vazquez
2-4 Alexander Sørloth (48′) – Assist: Gerard Moreno
3-4 Alexander Sørloth (52′)
4-4 Alexander Sørloth (56′) – Assist: Gerard Moreno

Villarreal som i forkant av kampen hadde en ørliten sjanse til å kvalifisere til Europa Conference League gikk ut i 100 mot Real Madrid fra start. Submarino amarillo (den gule ubåten) spilte mot et b-preget Real Madrid og dominerte tilnærmet spillet de første ti minuttene av kampen, før Los Blancos klarte å stable seg på beina igjen.

Real Madrid gikk videre til å dominere første omgang med mye ballbesittelse og god spill. Brahim Diaz spilte ball til Arda Güler som i øyeblikket opererte som nummer 9. Han tok ballen videre med en herlig første touch og la det inn i høyre hjørne for Jørgensen. Drøye kvarteret etterpå fikk Vazquez ballen på høyre flakke og plasserte ballen i pannebrasken til Joselu som satte inn 2-0.

Villarreal var aggressive i kontringene og var høye i press under deler av første omgang. De fikk belønning for dette, etter at Ceballos klønet det innenfor 16-meteren og Mosquera takket for ballen ved å gi assist til første målet for Sørloth. Bare minuttet senere spiller Modric ballen til Diaz som bare flikker den videre til Vazquez og han scorer det tredje målet.

Lagene kommer ut av pause og Marcelino gjør hele tre bytter etter bare 45-minutter spilt. Dette viser seg å være sjakktrekk når den gule ubåten senker Madrid forsvaret med tre mål på under elleve minutter. Stilling står 4-4 etter 56 minutter spilt. Kort tid etter gjør Ancelotti bytter for å ta kontroll på kampen igjen. Han bytter Militao med Nacho, Valverde med Camavinga og Rodrygo med Diaz. Byttene fører til at Madrid klarer i støtte grad å kontrollere kampen, men til liten nytte. Lagene spiller uavgjort på Estadio de la Ceramica.

Spillervurderinger

Lunin (6): Lunin har noen gode redninger utover kampen, men får lite hjelp fra forsvarsrekken. Han ble satt på små og store prøver underveis i kampen, men klarte ikke helt å gripe fast rundt ballen.

Lucas Vázquez (7): Lucas spiller en stor kamp med ett mål og to assist, men han glemmer til tider at han spiller i forsvar. God foran, må være bedre bakpå.

Antonio Rüdiger (6): Rüdiger spiller en helt middelmådig kamp og blir helt avspilt av Sørloth i dag. Han var kanskje i feriemodus, men han må våkne igjen om knappe 12 dager.

Éder Militão (3): Militão viste i dag at han ikke er klar for å spille Champions League finale. Var treg i vendinger og lå stort sett bakpå med Sørloth. Ble byttet til fordel for Nacho etter 60-minutter.

Fran García (6): García spiller på lik linje med Vazquez bra når han er oppe og angriper, men han kollapser på lik linje med de andre etter første omgang!

Dani Ceballos (4): Ceballos har ikke spilt så mye i årets LaLiga sesong og dette var tydelig i store deler kampen. Mistet ballen innenfor 16-meter når Villarreal scoret første for kampen.

Luka Modric (6): Spiller en bra første omgang og er delaktig i målene til Madrid, men han mister tempoet etter første omgang og blir noe usynlig utover kampen.

Frederico Valverde (6): Det er sjeldent Valverde ikke spiller en god fotballkamp og i dag var kanskje unntaket for det. Var ikke helt med i spillet og hang igjen på de fleste kontringene til Villarreal.

Brahim Díaz (7): Brahim Díaz spilte en god fotballkamp med to assist. Ble usynlig i andre omgang.

Arda Güler (8 BB): Arda Güler var frisk pust i Real Madrid laget i dag. Han spilte ball og initierte til spill. Han har hele seks LaLiga-scoringer på bare 9 kamper. Real Madrids beste i kveld.

Joselu (6): Joselu scorte ett mål, men var ikke noe særlig delaktig utover det.

Innbyttere:

Eduardo Camavinga (5): Kommer inn med 30-minutter igjen av kampen og bidrar til å holde på ball, men får ikke til så mye i dag.

Nacho Fernández (5): Kommer også inn når det ca er 30-minutter igjen av kampen. Klarer ikke helt å stable forsvaret i andre omgang, men klarer noen farlige baller.

Rodrygo (6): Tar over plass til Díaz og viser sine tekniske ferdigheter i Villarreal sin 16-meter, men klarer ikke å utrede mer enn det.

Mario Martin (5): Unggutten kommer inn med ti minutter igjen av kampen og for rørt ballen i spill. Lite å trekke frem fra sluttminuttene av kampen.

Legg inn en kommentar