Intervjuer

Nacho: – Vi var veldig solide i første omgang

Nacho Fernández fikk en sjelden kamp fra start borte mot Villarreal og gjorde en god jobb i midtforsvaret, men spanjolen var skuffet over at seieren glapp.

Real Madrid leverte en meget god første omgang mot Villarreal, men falt sammen i andre omgang og mistet seieren. Nacho snakket med pressen og oppsummerte kampen slik:

– Vi ønsket å vinne kampen og reiste hit for å ta tre poeng. Vi var veldig solide i første omgang og Villarreal skapte ingen klare sjanser. Vi mistet litt av den soliditeten etter hvilen, de hevet seg og sikret ett poeng. Laget spilte bra generelt sett. Treneren gjorde noen endring mot slutten, noe som hjalp oss med å skape mer offensivt, men vi følte oss bedre i første omgang enn etter pausen, spesielt i den defensive delen av spillet.

Skader i troppen

– Vi hadde en rekke skader og flere spillere utilgjengelig til kampen, men det er ingen unnskyldning. Vi har en bra tropp som er klare for å spille alle kampene utover sesongen. Laget gjorde en god jobb og vi var nære å vinne kampen. Det er selvfølgelig skuffende å ikke stikke av med seieren, men jeg er fornøyd med lagkameratene mine.

Straffer

– Vi har hatt litt uflaks den siste tiden når det gjelder straffespark. I Valencia kostet det oss dyrt, og det samme skjedde i dag. Det koster oss poeng, men vi må jobbe videre og sørge for at det ikke skjer igjen.

(Saken fortsetter under bildet)

INGEN SMULTRING: Courtois hadde ingen travel dag på jobb, men måtte se seg slått av nok et straffespark.

La Liga

– Vi er i en vanskelig sesong, det er ikke et eneste lag som har vist 100% konsistens. Vi prøver å håndtere kampene så godt vi kan for å ta så mange poeng som mulig. Det er en uvanlig sesong og laget som takler det best vil vinne La Liga.

Hva tenker du etter kampen?

Legg inn en kommentar