Cádiz
vs
Real Madrid
La Liga runde 32
Ramón de Carranza, Cádiz
21/04/2021
22:00
Strive Sport
Nyheter

Mulige motstandere i Copa del Rey

Trekningen av 16-delsfinalen av Copa del Rey finner sted i morgen og det er fire ulike klubber fra nivå tre som kan trekke mektige Los Blancos, men det er verdt å merke seg at to av disse klubbene allerede har sendt Atlètico og Celta Vigo rett ut av cupen.

 

Det blir spennende å se hvilken motstander de hvite får i sekstendelsfinalene av Copa del Rey, men uansett motstander vil Real Madrid bli ansett som storfavoritt før oppgjøret som skal avgjøres med én kamp, ikke to som det vanligvis er. Zidane sitt mannskap kommer til å møte et av de resterende Segunda División B-lagene som er igjen i konkurransen. Foran de resterende kampene som skal spilles i denne runden, er Real Madrids mulige motstandere Córdoba, Ibiza, Navalcarnero og Cornellà.

Real Madrid vil få sin første Copa del Rey-kamp for sesongen i løpet av uken 20. januar, som mest sannsynligvis vil spilles på bortebane, gitt at Los Blancos vil møte en lavere rangert motstander. Vinner mannskapet kampen sin, vil de spille åttendelsfinale uken etter. Kvartfinalene spilles deretter 3. februar, mens semifinalen, som spiller over to oppgjør, finner sted 10. februar og 3. mars. Finalen avholdes 17. april på Estadio de La Cartuja i Sevilla.

De mulige motstanderne:

Córdoba:

Klubben fra Andalusia har fått en meget god start på denne sesongens Copa del Rey med seier over Albacete i første runde og Getafe i runde to. Noe som vil si at begge oppgjørene er vunnet mot lag som spiller i høyere divisjoner, og de har fortsatt ikke sluppet inn mål i årets Copa del Rey takket være to 1-0 seire. Det er svært imponerende for et lag som spiller på samme nivå som de fleste andrelagene til klubbene i La Liga, blant annet Castilla og Barcelona B. Selv om Córdoba befinner seg på nivå tre skal man ikke lenger tilbake enn til 2014-15 sesongen, da spilte laget i La Liga for første gang på 42 år. Det endte dessverre med et klart nedrykk, og Real Madrid vant begge oppgjørene mot de hvite og grønne den sesongen.

DEN GANG DA: James i duell mot tidligere Manchester United-spiller Bebe helt tilbake i 2015, men mål fra Benzema og Bale sørget for 1-2 seier i La Liga til Real Madrid.

Laget har en rutinert målvakt helt bakerst, nemlig Isaac Becerra. Han har erfaring fra blant annet Espanyol, Castilla, Girona og Real Valladolid. Cordobas forsvarssjef Bernardo Cruz er en stor trussel i luftrommet, midtstopperen har tidligere vært en del av Spania U19-landslag og vært innom LaLiga-klubben Granada. Klubben har naturligvis ingen massive stjerner, men et rutinert mannskap som kjemper i toppen av Segunda División B.

Ibiza:

En klubb uten noen særlig kjente spillere, men leverte en av de mest imponerende prestasjonene i runde to av Copa del Rey da Celta Vigo ble sendt ut av cupen med 5-2 i bagasjen. Det ble en knapp 2-1 seier i første runde mot Compostela for laget som spiller nivå tre til daglig, men Ibiza har imponert uten tvil denne sesongen. Laget er ubeseiret i ligaen og cupen denne sesongen, noe som betyr at de topper Segunda División B-gruppe 3 foran Hércules og Villarreal B. Ibiza yppet seg i 16-delsfinalen av Copa del Rey forrige sesong mot selveste Barcelona. Klubben fra den kjente party øya tok tidlig ledelsen før Antoine Griezmann og Ibiza var kun sekunder unna et spektakulært uavgjortresultat mot Barcelona, men samme mann dukket opp fire minutter på overtid og sikret 1-2 i favør Barcelona.

Eden Hazard
SJOKK-EXIT: Atleticos Saúl hadde lite å smile for når laget sitt ble sendt ut av Copa del Rey av underdog Cornellà.

De to siste lagene Los Blancos kan møte er Madrid-klubben Navalcarnero og naturligvis Cornellà, som har stått for den største skalpen i Copa del Rey så langt denne sesongen. Cornellà kom inn til møtet mot Atlético med tre strake tap i Segunda División B og fire uten seier, men sendte Simeone sitt mannskap ut av cupen med imponerende 1-0 på eget gress. Det virker som Cornellà har et godt samarbeid med Levante og hentet tre ungutter gratis fra LaLiga-klubben før sesongen, verdt å bemerke seg at de også lånte inn to spanjoler fra Championship-klubben Birmingham i England.

Hvilket lag håper du Real Madrid trekker i morgen?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.