Nyheter

Osasuna-kampen spøker for Zidane

Zinedine Zidane ledet ikke torsdagens treningsøkt på Valdebebas. Franskmannen skal ha vært i kontakt med en person som har positivt for koronaviruset, og dermed måtte Real Madrid-treneren bli hjemme.

Zidanes prøvesvar viser at han har testet negativt for korona, men det betyr ikke at han har fått grønt lys til å være med laget på flyet som tar av i retning Pamplona fredag kveld. Han venter nemlig svar på PCR-testen, og det er ventet at den vil komme torsdag kveld. Problemet er at selv om han skulle teste negativt på den også, så kan LaLiga-protokollene sørge for at han likevel ikke kan lede laget mot Osasuna. Det kommer an på når han sist var i kontakt med personen som har testet positivt for korona, og ifølge MARCA kan det også være han må ta nye tester om tre dager før han kan returnere på trenerbenken.

Lørdagens kamp mot Osasuna står for øvrig i fare for å bli utsatt, da det er ventet store mengder snø og storm. Dersom det ikke er forsvarlig å spille kampen, melder MARCA at den vil bli spilt på søndag. Davide Bettoni, Zidanes assistent, vil lede laget dersom franskmannen ikke får grønt lys av LaLiga.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.