En for fremtiden Michael Tholstrups spesialer

Marvin Park – En for fremtiden

Real Madrid har en rekke lovende talenter i akademiet, og vi har tatt en nærmere titt på Marvin Park.

Marvin Olawale Akinlabi Park ble født 3.juli 2000 på øya Mallorca, og er primært offensivt midtbanespiller for Real Madrid Castilla, men kan også fungere som kantspiller. Han er relativt gjennomsnittlig med sine 178cm, og samtidig relativt lett med en kampvekt på 64.4kg, hvilket er perfekt for et av hans viktigste våpen – hurtigheten. Marvin er sønn av en nigeriansk far, og sør-koreansk mor, men som nevnt tidligere er han født i Spania og har spansk statsborgerskap.

Karrieren til Park begynte i Sporting Ciudad de Palma tilbake i 2006, og i barndoms-klubben ble han værende i tre sesonger før turen gikk noe utradisjonelt til England, og nærmere bestemt Tranmere Rovers. Han ble værende i den engelske klubben i tre sesonger før han vendte tilbake til barndoms-klubben Sporting Ciudad de Palma. Han spilte en sesong i barndoms-klubben før han gikk videre til La Salle, hvor han også tilbragte en sesong. I 2014 signerte han for Es Jonquet Penya Arrabal, og der spilte han i to år før han endelig endte opp i La Fábrica.

I sin første sesong hos Real Madrid spilte han for Juvenil C, og sesongen etter tok han steget videre til Juvenil B. Marvin Park ble en del av Real Madrid Juvenil A sesongen 2018/19, hvor i tillegg til å spille i hjemlig serie deltok på laget som spilte UEFA Youth League hvor han noterte seg for to målpoeng. Dog så ble han ikke brukt fra start i veldig mange av oppgjørene, og han spilte i snitt under en omgang for ungdomslaget i turneringen i 18/19.

Den foregående sesongen ble ungguttens gjennombruddssesong i klubben, hvor han var på banen i 26 kamper for Real Madrid Castilla. Han ble som oftest byttet inn mot slutten av kampen, men noterte seg for fire målpoeng. I tillegg til å spille for Castilla så var han en viktig brikke i laget til Raúl som deltok i UEFA Youth League. Han noterte seg for fire målpoeng i turneringen, hvor de alle kom i de tre siste kampene fra kvartfinale til finale. I finalen mot Benfica hadde han en målgivende pasning hvilket bidro til seier i turneringen.

DEBUTERTE: Marvin Park debuterte for A-laget mot Real Sociedad tidligere denne sesongen.

Prestasjonene til unggutten fra den foregående sesongen har vakt oppsikt hos Zidane, og i runde 2 av LaLiga Santander denne sesongen gjorde unggutten sin debut for A-laget. Han visste seg umiddelbart frem, og var faktisk nære å score mål mot Real Sociedad tross kort tid på banen. I tillegg til dette har han også debutert for aldersbestemt landslag, da han spilte for Spania U19 mot Italia U19 i januar 2019. Han anses for å være en meget hurtig spiller som er spesielt god i dueller en-mot-en. Fortsetter han utviklingen vil han uten tvil bli en viktig brikke for Real Madrid i årene fremover.

Hvor langt tror du Marvin Park kan nå?

Legg inn en kommentar