Skader

Modric skadet, Benzema tilbake

Det venter en avgjørende sisteinnspurt før VM, men søndagens kamp byr på både dårlig og gode nyheter

Real Madrid åpner klubbfotballen mot Osasuna på søndag. Real Madrid har fått en glimrende start på sesongen og er fortsatt ubeseiret. På 8 kamper har laget scoret 22 mål og samtlige uten Benzema. Real Madrid har sin beste start på sesongen på mange tiår og harmonien i laget har nesten aldri vært bedre. Det venter derimot en utfordrende periode før VM-sparkes i gang i midten av november.

Det skal spilles 8 seriekamper og 4 CL-matcher før VM begynner. Det betyr 12 kamper på omtrent 45 dager, kamp hver tredje dag. Real Madrid troppen har holdt seg relativt skadefri før landslagspausen, bortsett fra Benzema sin kneskade. Benzema er nå tilbake på feltet igjen og hevder selv at han er klar til søndagens kamp. Modric har derimot pådratt seg en hofteskade under landslagspausen og rapporteres å være ute i 10 dager. Han er defenitivt ute til søndagens kamp og muligens kampen mot Getafe, men skal være tilgjengelig for El Clasico.

Det blir uansett fint å få Benzema i form igjen. Franskmannen vil nok være noe «groggy» etter å ha vært vekk en stund, men formen bør være stilt inn til skjebnemøtet med Barcelona. Mye kan løses på midtbanen, med både Camavinga og Valverde som kan trekke ned, og det blir uansett for en kortere periode. Det viktigste er at begge to er i topp form til Barcelona matchen.

Legg inn en kommentar