Skader

Courtois ute på ubestemt tid

Skaden Courtois pådro seg virker å være verre enn først antatt og belgieren er nå ute på ubestemt tid

Courtois pådro seg nylig en prolaps i ryggen og stå derfor over søndagens kamp mot Osasuna. Kilder på innsiden hevder nå at problemet er verre enn først antatt og at man ikke kan tidslå når han kommer tilbake.  Behandling av prolaps kan ta alt fra dager til uker. Han bør etter alt å dømme være klar til El Clasico, men ingenting er bekreftet ennå.

I mellomtiden får vi se mer av Lunin. Ukraineren har så vidt fått spille for Madrid og fikk sin første kamp på lenge på søndag. Selvom han ikke fikk mye å gjøre, og ikke kunne klandres for baklengsmålet, virket han noe rystet.  23-åringen får dermed bryne seg i Champions League allerede i morgen og mot Getafe på lørdag. Han har bare 7 kamper for klubben så langt og noen flere blir det.

Det er selvfølgelig et stort tap for klubben at Courtois er ute, men forhåpentligvis er det kortvarig. Lunin kan uansett gjøre en tilfredsstillende jobb for en kortere periode, men vil aldri kunne erstatte Courtois i møte mot et lag som Barcelona. Er også nyttig for klubben å gi andre-keeperen noen muligheter også, men en andre-keeper skal være klar når han trengs.

Lykke til i morgen Lunin!

Legg inn en kommentar