Intervjuer

Modric: – Ødegaard er en flott fyr og en veldig talentfull spiller

Luka Modric snakket med pressen før den viktige kampen på San Siro mot Inter, der midtbanespillere svarte på spørsmål om kampen og flere av sine lagkamerater.

 

Det ble holdt en elektronisk pressekonferanse og kroaten avslørte tilnærmingen laget har til kampen:

– Vi tar denne kampen like seriøst som en cupfinale. Vi må prestere godt sammen, stå sammen og spille som et lag. Jeg føler meg bra før oppgjøret. De siste kampene som jeg ikke har startet, var treneren beslutning og jeg respekterer det. Når jeg spiller kamper, uavhengig om det er som innbytter eller fra start, forsøker jeg å hjelpe laget. Jeg føler meg bra og sterk, det er fortsatt mye fotball igjen i denne kroppen. Vi får se hva som skjer i fremtiden. Det er mye spekulasjoner om situasjonen min, men jeg er helt avslappet.

Forbedringer

–Vi mangler litt av alt. For det første trenger vi alle mann tilgjengelige og det er viktig å unngå flere skader. Siden forrige sesong har vi manglet soliditeten og konsistensen. Vi har vist flere gode ting denne sesongen og bygge videre på det positive. Alle må kjempe videre, forrige sesong viste vi at vi hadde 11 «cupfinaler” for å avgjøre serien. For øyeblikket er det ingen fans på stadionene, og vi sliter litt mer. Jeg tror vi gradvis vil forbedre oss og få en god sesong.

Ødegaard

– Jeg synes han utvikler seg bra, og han trener også godt. Han har hatt noen skadeproblemer, men han har trent sammen med oss i en tid nå. Han er en flott fyr og en veldig talentfull spiller. Martin kommer til å bidra med sine ferdigheter og evner. Alt han trenger å gjøre er å slappe av, nyte fotballen og gjøre sitt beste.

(Saken fortsetter under bildet)

FELTET:Luka Modric på treningsfeltet med Ødegaard som observerer i bakgrunnen.

Zidane

– Det er ikke bare nå vi støtter ham, vi har alltid støttet ham. Når vi blir spurt om ham eller kritikken han får, står vi alltid bak Zidane. Vi har vunnet veldig mye sammen, og det er helt normalt at vi vil forsvare vår trener. Jeg håper at vi fortsetter å vinne ting sammen.

Benzema

– Benzema er veldig viktig i systemet vårt, med tanke på hvordan han kobler sammen og skaper spill. Vi produserte en god første omgang mot Villarreal. Mariano er som kjent en annen type spiler, og en man kan stole på. Når Karim er utilgjengelig, må vi spille som et lag, alle gir litt mer og kompenserer for fraværet.

Tøff sesong

– Vi vet at hver kamp er tøff, og uansett hvem du møter, hvis du ikke er på ditt beste, vil du slite med å vinne kamper. Det er der vi må vise vår karakter og vårt samhold, spesielt i denne konkurransen, og vi vil fortsette å gjøre det i de kommende kampene. Det stemmer at det er for mange kamper. Det er kamp hver tredje dag, samt internasjonale kamper, Champions League og LaLiga. Det er bare slik det er, vi går gjennom en vanskelig tid. For øyeblikket er det mange skader over hele verden. Du må også tenke på koronavirus, og det er mentalt slitsomt.

Kontrakt

– Jeg har sagt mange ganger at jeg har det veldig bra i Madrid og at jeg vil avslutte karrieren min her, men vi må se hva som skjer. Jeg vil bli her så lenge jeg føler at jeg kan hjelpe laget. Jeg vil åpenbart bli her, men det avhenger av mange ting.

Ramos kontraktsforlengelse

– Det at det blir snakket om påvirker ikke oss, det er mellom ham og klubben. Jeg trenger ikke si hvor viktig Sergio er for klubben, og jeg tror de vil bli enige om at han skal fortsette her.

Legg inn en kommentar