Mats Hermansens spesialer

Gi Mariano sjansen!

(Kommentar): Real Madrid er nå plass i Italia og det uten Benzema og Jovic. Mariano, derimot, er med og han får sjansen mot Inter. Men vi burde sett mer til dominikaneren.

Mariano, Mariano, Mariano. Hva skal man si?  Han spiller nesten aldri, faktisk minst av alle og er omtrent glemt av fansen. Vi forstår alle at Benzema er favoritten og at Jovic må spille siden han kostet mye penger, men hva med Mariano? Han fikk muligheten i Lyon og gjorde det godt, før han ble hentet tilbake igjen. Hvorfor gadd han egentlig? Forventet han mer spilletid? Selvom Mariano har blitt satt i skyggen fortsetter han å jobbe. Han fortsetter å prøve. Når han får muligheten leverer han, nesten hver gang. Med både Benzema og Jovic ute har ikke Zidane mye valg,  men når spiss-situasjonen normaliserer seg, bør Zidane endelig gi Mariano litt igjen for strevet. Mariano fortjener mer enn å være aller siste alternativ.

Denne sesongen har det blitt 90 minutter og én scoring. Forrige sesong ble det 40 minutter og én scoring. 18/19-sesongen ble det 438 minutter og tre scoringer. Snittet blir dermed 1 scoring per 113 minutter. Benzema har én scoring per 148 minutter de siste tre årene. Ikke at dette sier så mye, men det betyr jo noe. I følge tallene fortjener han absolutt sjansen. Nå som Benzema er ute må jo Mariano være førstevalget, men han bør definitivt  være en avløser ellers også. Send Jovic på lån og behold Mariano. Det er helt uvirkelig hvor mye Mariano jobber for så få muligheter! Den mentaliteten trengs i et tamt Madrid.

Nå får vi mest sannsynlig se Mariano mot Inter i morgen. En sterk prestasjon her bør være tilfredstillende. Vi vet alle at Zidane har sine favoritter og er veldig tro mot sitt faste inventar, men leverer Mariano godt i morgen, vil jeg aldri tilgi Zidane for å ikke gi han muligheten. Denne sesongen, der Jovic ikke leverer, Hazard ikke har kommet godt i gang og der Benzema trenger et avbrekk en gang i blant, er Mariano eneste logiske alternativ. Trenger man scoringer bytter man ikke inn Vinicius eller Rodrygo, man bytter inn Mariano. Får håpe Zidane tenker det samme.

1 comment

  1. Han er så ufattelig dårlig. Hadde heller brukt Ramos som spiss enn Mariano

Legg inn en kommentar