Intervjuer

Zidane: – Det er normalt å slite

I morgen er det mye som står på spill i Champions League-kampen mot Inter. Real Madrid sliter med flere tunge fravær, men skal likevel på mange måter spille om sin videre eksistens i turneringen. Antonio Contes Inter er et tøft lag å spille mot, og i forkant av kampen er det forventet at det blir en tøff og jevnspilt kamp. Det er Zidane klar over, og sa følgende i pressekonferansen mandag kveld før kampen:

– Vi har det bra, og er klare til kamp. Vi vet betydningen av kampen, og kan ikke vente til kampen kommer. Vi er klare, vi skal gjennomføre vår siste treningsøkt og nå er det på tide å fokusere på kampen i morgen.

– Vi spiller alltid for å vinne. Du kan ikke gå ut for å spille uavgjort eller tape. Vi vet ikke hvordan ting vil bli i morgen, men det viktigste er å gi alt på banen. Vi spiller alltid for å vinne. Det er ikke en risikabel kamp. Det er en viktig kamp, og en mulighet for oss til å levere en god prestasjon. For hver kamp som går blir betydningen av å vinne større.

Resultater uten Ramos

– Vi vet hvor viktig han er, men statistikk er til for å brytes. Sergio er ikke tilgjengelig, selvom vi skulle ha ønsket det. Vi må snu på ting. Det er en cup-finale og tre viktige poeng som står på spill. Vi gleder oss.

Programmet

– Jeg gjentar det jeg sa her om dagen. Det er mange kamper som spilles. Vi hadde ingen tid til å forberede oss før sesongen heller. Vi har snakket om dette mange ganger, og jeg ønsker ikke å komme med unnskyldninger. Det er mange kamper, og mange spillere som skades.

Kampene mot Inter og Villarreal

Mot Inter startet vi bra og avsluttet sterkt. Det er vanlig å ha perioder der man sliter mot en god motstander. Det samme skjedde mot Villarreal, der vi ledet i 74 eller 75 minutter før vi slapp inn. Slike ting skjer i fotball. Vi må forsvare oss bedre, og angripe bedre.

Legg inn en kommentar