Intervjuer

Modric: Kanskje jeg spiller til jeg er 40

Luka Modric er medinvestor i appen Sporteing og ga i forbindelse med lanseringen ett lite intervju. Kroaten har nemlig ikke tenkt å legge seg på latsiden ennå.

I forbindelse med lanseringen av appen Sportening, som han også er medinvestor i, ga Modric et intervju. Han snakket litt om fremtiden og hvordan han har klart å holde seg i form de siste årene. 36-åringen antyder at karrieren er langt fra over og at han ser for seg å spille noen år til. Modric er fortsatt en vital del av i Madrid-troppen og kan fortsatt kalle seg en av verdens beste midtbanespillere, tross alderen. Han sier følgende:

-Jeg har ikke tenkt noe på når jeg skal slutte, kanskje jeg spiller til jeg er rundt 40. Jeg må bare ta ting steg for steg og nyte tiden. Jeg føler meg bra fysisk, som er viktig, men er også sterk mentalt. Jeg er i en stor klubb, den beste klubben i verden uten tvil, og jobber hardt for å holde nivået høyt.

Modric måtte forklare seg litt nærmere om når karrieren eventuelt tar slutt.

-Vi får se hvor lenge det blir, men å snakke om år er vanskelig. Jeg er nesten 37 og føler meg veldig bra. Jeg jobber konstant i gymmen for å utvikle meg selv fysisk, slik at jeg kan holde nivået.

Modric nærmer seg straks 10-års jubileum i Real Madrid

-Tiden min i Real Madrid har oppfylt alle drømmer og mål, mer enn jeg kunne vente. Jeg har levd drømmen i snart 10 år. Det er vanskelig å peke på et spesielt høydepunkt de siste 10 årene. Forholdet til både klubb og fans har vært perfekt. Fra første stund har jeg blitt tatt godt i mot og fått tillit. Det har hjulpet meg med å oppnå drømmene mine.

Legg inn en kommentar