Kamprapporter

Spillervurderinger: Villarreal (B)

Oppgjøret bølget frem og tilbake på Estadio de La Ceramica lørdag ettermiddag, hvor hvert lag hadde sine sjanser. Real Madrid var riktignok det laget som var nærmest, men metallet stoppet de hvitkledde ved et par anledninger, og poengdeling ble et faktum.

Villarreal 0-0 Real Madrid
Estadio de La Ceramica, Villarreal
LaLiga Santander, runde 24
Lørdag 12.februar, kl:16.15

Det var den gule ubåten som åpnet oppgjøret best, og presset på fra start, men det tok ikke lang tid før gjestene kom seg inn i oppgjøret. Begge lag hadde sine bidrag fremover i banen, og gjestene var de som etterhvert skapte mest. Spesielt i andre omgang tok Real Madrid mer og mer over kampen, hvor både Gareth Bale og Luka Jovic hadde avslutninger i tverrliggeren. Presset var høyt, og sjansene ble tidvis skapt, men Rulli og Villarreal stod imot. Det endte dermed med poengdeling mellom Los Blancos, og den gule ubåt, hvor det nå er fire poeng ned til serietoer Sevilla.

Sammendrag av kampen kan du se her: Villarreal 0-0 Real Madrid

Spillervurderinger: 

Thibaut Courtois (6): Har noen gode redninger, spesielt tidlig i oppgjøret, og gjør mer eller mindre en god kamp. Har en glipp på en ball i feltet etter dødball, men straffes ikke for den. Trygg når han er involvert for å vende spillet, og holder buret rent igjen.

Dani Carvajal (4): Spiller ingen spesielt god kamp, hvor han sliter med å involvere seg nevneverdig både offensivt og defensivt. Glipper tidvis i markeringene bakover, og kombinasjonsspillet når Real Madrid skal spille seg ut bakfra. Offensivt er han heller ikke nevneverdig ofte involvert. Må også nevnes at han gjør noe utrolig unødvendig med å smelle ballen i ansiktet på en spiller som ligger nede.

Eder Militão (7): Spiller nok en god kamp defensivt, hvor han vinner dueller, takler godt, og løper opp motstandere. Omtrent ingenting skapes sentralt i banen, og mye av det er takket være den unge brassen. Er også solid i duellspillet på offensive, og defensive dødballer, hvor han tar godt for seg. Har virkelig blitt en solid forsvarsspiller.

David Alaba (6): Trygge, og gode Alaba fortsetter der han vanligvis er. Mye involvert i spillet, spesielt i fasen hvor Real Madrid spiller seg ut, og når ballen flyttes frem et ledd. Slår 83 pasninger, og treffer på 82 av dem, hvilket er ganske enormt. Må rydde opp for Marcelo ved et par anledninger, og gjør dette greit.

Marcelo Vieira (3): Ingen god kamp av kapteinen til Real Madrid. Lite involvert, og de gangene han er involvert så utretter han ikke spesielt mye. Klarer ikke å få kombinasjonene til å sitte med Vinícius Júnior, og samtidig etterlater han alt for mye rom defensivt ved et par anledninger. Kan bli stygt om han starter mot PSG i midtuken.

Federico Valverde (5): En typisk «midt på treet» kamp av midtbanespilleren fra Uruguay. Løper mye, og jobber iherdig, men utretter alt for lite. Klarer ikke å delta nevneverdig når ballen flyttes fremover, og får heller ikke til noen av de typiske løpene sine, hvor han avanserer fremover i banen med høyt tempo.

Carlos Casemiro (8 BB): Brassen på midten spiller en svært god kamp mot den gule ubåt, hvor han bryter en rekke baller ved hjelp av solide taklinger. Er sentral i fasen hvor Real Madrid presser, og ikke minst gjenvinner ballen, hvilket han gjør ved flere anledninger. Offensivt er han involvert tidvis, og spesielt er det dødballer hvor han kommer til sin rett, men headingene går ikke på mål. Totalt sett banens beste for Los Blancos.

Toni Kroos (8): Tyskeren gjør en god kamp lørdag ettermiddag, og med Valverde inn for Modric blir han eneste kreatør på midten. Slår en rekke gode pasninger, spesielt på tvers for å vende spillet, og det er ofte etter at tyskeren spiller på tvers av ledd. eller forbi ledd i motstanderne sitt lag at sjanser skapes. Har også et par avslutninger, men klarer ikke å utfordre målvakten nevneverdig. God kamp av tyskeren.

Marco Asensio (5): Blir en kamp litt mer på det jevne igjen for Asensio. Blir litt vell passiv i angrepet, og selv om han er delaktig i enkelte kombinasjoner, og har noen innlegg, så blir det litt for lite. Skulle gjerne sett han fortsette med å true målet med sine langskudd.

Gareth Bale (6): Er ikke delaktig hele tiden, men når han er i nærheten av ballen så skjer det noe. Har en avslutning i tverrliggeren, og er nære ved å få hodet på ballen på et par innlegg. Virker frisk, og spillesugen, og er muligens det beste alternativet Real Madrid har som spiss etter Karim Benzema. Spiller han fra start mot PSG på tirsdag?

Vinícius Júnior (6): Veldig aktiv tidlig i kampen, og har flere gode passeringer forbi Foyth. Får mye juling, og blir felt ved mange anledninger som gjør at han skaffer mange frispark, og flere av de i god posisjon. Burde kanskje ha blitt tildelt et straffespark også, da han blir «slått ned» ved to anledninger i feltet, først av Albiol, og deretter av Parejo.

Innbytterne: 

Luka Jovic (5): Får en enormt stor sjanse kort tid etter han kommer inn, hvor han spilles alene gjennom. Forsøker å lobbe over Rulli, og blir hindret av tverrliggeren. Kunne muligens skutt hardt langs bakken, og sikret seieren for Real Madrid, men sånn ble det ikke. Tidvis aktiv, men får ikke ballen i mål.

Luka Modric (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurdering.

Rodrygo Goes (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurdering.

Nacho Fernández (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurdering.

Eden Hazard (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurdering.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.