Intervjuer

Modric: – Jeg vil bli i Madrid så lenge jeg er en viktig brikke

Både Luka Modric og Fede Valverde snakket med pressen under landslagspausen.

Real Madrid-midtbanespiller Luka Modric snakket med pressen i Kroatias treningsleir og avslørte at han gjerne vil forlenge sin nåværende kontrakt med klubben. Kroaten nevnte også at det er viktig for ham å være en relevant spiller.

– Jeg vil bli i Real Madrid, men jeg er klar over alderen min og klubben må tenke på hva som er best for oss alle. Så jeg er en viktig brikke for Real Madrid, vil jeg gjerne bli. Hvis dette ikke er tilfelle, vil jeg se etter nye utfordringer, men det er ikke aktuelt nå.

Rapporter fra spansk presse antyder at Real Madrid vil være villig til å tilby Modric et års forlengelse. Hans nåværende avtale utløper sommeren 2021, men Modric er fortsatt en nøkkelspiller for Los Blancos, så en avtale mellom de to partene virker ganske sannsynlig.

Fede Valverde leverte en god kamp for Uruguay mot Chile og midtbanespilleren har ikke bare blitt en viktig spiller for klubben sin, men også for sitt landslag. Valverde var en av Uruguays mest bemerkelsesverdige spiller under Uruguays 2-1-seier mot Chile og snakket med pressen etter kampen.

– Jeg har fortsatt mye å forbedre, lære og jobbe med. Hvis vi sammenligner fra tidligere i år, så føler jeg meg mye bedre på fotballbanen og på et personlig nivå. Jeg er veldig ung og har som sagt mye å lære.

(Saken fortsetter under bildet)

SMIL: Fede Valverde og Luka Modric som feirer scoring forrige sesong.

Det er ingen enkel oppgave å spille seg inn i startelleveren til Real Madrid når Casemiro, Kroos og Modric okkuperer plassene, men arbeidsjernet Valverde er ikke langt bak i køen og har vist fantastiske prestasjoner hittil i sin Real Madrid-karriere.

Valverde er fortsatt bare 22 år gammel, så det vil bli interessant å se om han har det som trengs for å gjøre betydelige forbedringer i spillet sitt og ta det til neste nivå de kommende årene.

Legg inn en kommentar