Intervjuer

Modric: – Hazard må være 100% neste sesong

Modric har kommet med en klar advarsel til Hazard og har samtidig kommentert Bale sin situasjon.

I et intervju med AFP kommer Modric med en klar advarsel til Hazard. Hazard «skuffet» alle forrige sesong. Han møtte opp smålubben til pre-season, var stort sett skadeplaget og klarte aldri å markere seg. Modric har gitt beskjed om at ting må begynne å skje for belgieren.

«Eden er en flott fyr og en spesiell spiller, men han spilte med smerter på banen og folk forventer alltid det beste. De bryr seg ikke om du har problemer. Jeg snakket med han å sa at han kanskje ikke burde spille nå, fordi vi trenger deg neste sesong. Den første sesong bruker du på å bli kjent med folk og klubben, men neste sesong må du være 100%. Hvis ikke blir det vanskelig»

Modric uttalte seg også om situasjonen rundt Bale.

«Gareth er en utrolig spiller, men situasjonen hans er vanskelig. Han har alltid min støtte, men han bør bestemme seg raskt for hva han vil. Denne sesongen var ikke enkel for han, men nå må han tilbake til sitt beste. Vi får se hva som skjer»

Modric har helt rett. Lykkes ikke Hazard neste sesong, blir det vanskelig fremover. Det vil gå utover både selvtillit og støtte fra fansen. Alderen er heller ikke på hans side. La oss håpe at Modric sin «skjennepreken» setter spor.

Legg inn en kommentar