Nyheter

Årets treningskamper

Årets pre-season er svært kort, men nå virker det som Real Madrid skal spille to treningskamper, mot Rayo Vallecano og Getafe.

MARCA og flere andre medier melder at Real Madrid skal spille treningskamper mot Rayo Vallecano og Getafe før sesongen starter igjen. Kampen mot Rayo spilles onsdag 9. september, og Getafe-kampen spilles tirsdag 15. september. Begge kampene spilles på Estadio Alfredi Di Stefano, og det ventes at Zidane skal gi sjansen til flere spillere fra akademiet, spesielt mot Rayo. Som følge av pandemien har det spanske fotballforbundet sagt at treningskamper kun kan være mellom lag i samme området, noe som forklarer hvorfor de tre Madrid-lagene skal møtes.

Rayo Vallecano spiller for øyeblikket på andre nivå i Spania, og de bør ikke kunne gi Real for store problemer, men det avhenger naturligvis av hvor villig Zidane er til å bruke akademispillerne. Totalt har de to lagene møttes 39 ganger i La Liga, og der har Real vunnet 30, tapt 6, og spilt 3 uavgjort. I Rayos siste sesong i La Liga vant Real 1-0 da lagene møttes på Bernabéu, for så å tape 1-0 på bortebane. I 2015-16 sesongen vant for øvrig Real 10-2 i det ene oppgjøret, da fronttrioen med BBC scoret totalt ni mål.

Getafe blir nok en mye tøffere kamp. Et av de store overraskelseslagene i La Liga forrige sesong, med en utrolig fysisk spillestil, og i en egen klasse når det kommer til antall gule og røde kort. Over totalt 30 kamper har Real vunnet 22, tapt 5, og spilt 3 uavgjort. Forrige sesong vant de begge kampene i La Liga, 3-0 borte og 1-0 hjemme. Treningskampen spilles kun dager før sesongen starter, så her kan det forventes at man kan se konturene av hvem Zidane har tro på neste sesong.

Legg inn en kommentar