Intervjuer

Klubbens nye nummer en

Thibaut Courtois har for første gang i sin profesjonelle karriere valgt å spille med nummer en på ryggen.

Thibaut Courtois har vært profesjonell målvakt i elleve år. Belgieren regnes som en av verdens beste målvakter, og har en rekke titler han kan vise til, der han har vært delaktig. Han har alltid spilt med nummer 13 på ryggen, men denne sesongen skal det for første gang i hans profesjonelle karriere endre seg. 28-åringen skal i de kommende sesongene entre gressmatta med nummer en på ryggen – en draktnummer tidligere båret av Iker Casillas.

– Iker Casillas er et stort forbilde for meg. Selv om han har lagt opp, vil han alltid være den beste for meg. Han spilte med nummer en på ryggen, og tok hjem det ene trofeet etter det andre. Alt fra Champions League-titler til LaLiga-triumfer. Jeg håper jeg kan oppnå store ting og gjøre Real Madrid-familien stolt med dette nummeret, sier Courtois til Real Madrids egne nettsider.

Belgieren var en av Los Blancos’ viktigste spillere forrige sesong. Han skal ha mye av æren for at Real Madrid var det beste defensive laget i topp-ligaene i Europa. 28-åringen forbereder seg i disse dager sammen med sine lagkamerater til seriestarten som er om drøye to uker.

Legg inn en kommentar