Konkurranser Nyheter

Medlems-turneringer i FIFA20

Real Madrid Norge har den siste måneden arrangert tre FIFA20-turneringer for sine medlemmer, hvor en rekke spillere har vist solide ferdigheter.

Da det ble vedtatt at fotballen i Europa, og spesielt Spania ble stoppet grunnet COVID-19 så vi i Real Madrid Norge oss nødt til å finne noe å fylle dagene med. Svaret ble fotball, men ikke på den tradisjonelle måten, nemlig i form av spillet FIFA20 på Playstation 4. Den siste måneden har vi arrangert tre turneringer for våre medlemmer, og for oss i redaksjonen, hvor samtlige turneringer har vært en stor suksess! Ikke bare har nivået på spillerne som har deltatt vært bunnsolid, men det har også vært over 64 spillere to ganger, mens den siste inneholdt 35 spillere.

Turnering 1 – Klubblag

Den første turneringen bestod av 64 spillere som ble fordelt på 16 grupper, hvilket vi si fire spillere i hver gruppe. Det var fritt valg av lag innenfor klubbfotballen, og det ble rask noen gjengangere. Real Madrid, Paris Saint-Germain, Liverpool og Manchester City var lagene som gikk igjen oftest, samtidig som Borussia Dortmund, Juventus, Bayern München og Manchester United ble foretrukket av enkelte. Det var tidlig noen spillere som bemerket seg positivt, og vi skal ta dere gjennom resultatene fra kvartfinalene til finalen.

Kvartfinalene: 

 • Kaan Aslihan (Juventus) 3-2 Kristian Thorsen Schoute (Real Madrid)
 • Eirik Sørgård Anderssen (Liverpool)  3-2 Daniel Karlsvik (Manchester United) 
 • Christian Kobro (Juventus) 2-5 Fredrik Øvereng (Real Madrid)
 • Giotjar Joamir (Borussia Dortmund) 2-7 Andreas Alexander Fjeldberg Svae (Manchester City) 

Semifinalene: 

 • Kaan Aslihan (Juventus) 1-2 (2-2) Fredrik Øvereng (Real Madrid)
 • Eirik Sørgård Anderssen (Liverpool) 3-2 Andreas Alexander Fjeldberg Svae (Manchester City)

Finalen: 

 • Fredrik Øvereng (Real Madrid) 3-1 Eirik Sørgård Anderssen (Liverpool) 

Det var altså Fredrik Øvereng som stakk av med seieren i den første turneringen. 20-åringen fra Nord-Trøndelag tok Real Madrid hele veien til finalen, og sendte nok en gang Liverpool hjem uten troféet. Han hadde sin jevneste kamp i semifinalen da han måtte ut i omkamp mot Kaan Aslihan, men utenom dette hadde han god kontroll fra gruppespill til slutt. Han taktiske genistrek med å trekke Marcelo frem som offensiv midtbanespiller viste seg å gjøre susen. Gratulerer så mye!

Turnering 2 – Landslag

Påmelding til turnering nummer to startet umiddelbart etter den første var avsluttet, og igjen meldte over 64 spillere seg på. Faktisk var det venteliste for å delta i den andre turneringen, og denne gang var det landslag som stod for tur. Frankrike var uten tvil nasjonen som ble hyppigst valgt, men enkelte glimtet også til med Belgia, Brasil, Spania, og Tyskland. Igjen var det en rekke spillere som bemerket seg til tidlig, og på ny skal dere få resultatene fra kvartfinalene til finalen.

Kvartfinalene: 

 • Herman Stang Stakset (Brasil) 2-3 Hallvard Myrdal (Frankrike)
 • Mandius Vårvik (Brasil) 2-3 Amund Nilsen (Frankrike)
 • Christian Kobro (Frankrike) 1-0 Shahjahan Ehsan (Frankrike)
 • Fredrik Øvereng (Frankrike) 0-3 (2-2) Kristian Thorsen Schoute (Frankrike) 

Semifinalene: 

 • Hallvard Myrdal (Frankrike) 2-4 Christian Kobro (Frankrike) 
 • Amund Nilsen (Frankrike) 1-3 (2-2) Kristian Thorsen Schoute (Frankrike) 

Bronsefinale: 

 • Amund Nilsen (Frankrike) 2-0 Hallvard Myrdal (Frankrike) 

Finale: 

 • Christian Kobro (Frankrike) 3-2 (2-2) Kristian Thorsen Schoute (Frankrike) 

Det ble en ny vinner i den andre turneringen, og det var Christian Kobro som ble sendt ut av Fredrik Øvereng i første turnering som gikk hele veien. I finalen spilte han mot vår egen redaktør Kristian Thorsen Schoute, og begge brukte selvfølgelig Frankrike. Det første oppgjøret endte 2-2, men i omkampen så var det unggutten fra Larvik som gikk hele veien. Han endte som nummer to i gruppespillet, men gjorde en solid innsats i sluttspillet, og gikk hele veien inn. Gratulerer så mye!

Turnering 3 – FIFA Ultimate Team

Den tredje turneringen ble hurtig sparket i gang etter turnering nummer to var ferdig, og denne gang var det Ultimate Team spillerne skulle konkurrere innenfor. Det vil si at rekke stjernegallerier ventet, og nedre grense for deltakelse var at laget var 84-rated, men det fleste snuste på 90 i total-rating. Ingen låne-spillere var lov til å ta i bruk, men utenom dette var det ingen begrensninger, hvor icons som Eusebio ble sentral. Denne gang var det 35 spillere med, og vi skal gå veien fra kvartfinalene til finalen igjen.

Kvartfinalene: 

 • Christian Kobro 1-0 Mathias Sjølivangen
 • Amund Nilsen 1-2 Kristian Thorsen Schoute 
 • Andreas Alexander Fjeldberg Svae 3-5 Eirik Sørgård Anderssen 
 • Guled Kamal 0-3 Fredrik Øvereng

Semifinalene: 

 • Eirik Sørgård Anderssen 2-3 Christian Kobro
 • Fredrik Øvereng 1-1 (3-0 på straffespark) Kristian Thorsen Schoute

Finalen: 

 • Fredrik Øvereng 2-2 (3-2 e.e.o) Christian Kobro

Det ble ingen ny vinner etter den tredje turneringen var konkludert, for vinnerne fra de to foregående turneringene møttes nemlig til dyst i finalen. Igjen var det Fredrik Øvereng som trakk det lengste strået, da han seiret over sin nemesis Christian Kobro i finalen etter å ha scoret i ekstraomgangene. Vi må dermed gratulere Fredrik Øvereng som vinner for andre gang, da friidrettsutøveren fra Nord-Trøndelag holdt hodet kaldt hele veien.

Topp 12 rangerte spillere:

I løpet av de tre turneringene har spillerne jobbet seg opp poeng som fungerer som en form rangerings-system. Alle som har deltatt har mottatt poeng, og disse vil være gjeldene når Real Madrid Norge lanserer sitt nye konsept, nemlig en FIFA-liga. Turneringen vil ha et liknende format som Nations League, hvor man havner i grupper på bakgrunn av rangering, samtidig som man kan rykke opp og ned mellom de ulike divisjonene.

 1. Fredrik Øvereng – 280 poeng
 2. Christian Kobro – 270 poeng
 3. Kristian Thorsen Schoute – 255 poeng
 4. Eirik Sørgård Anderssen – 235 poeng
 5. Andreas Alexander Fjeldberg Svae – 230 poeng
 6. Petter Elstad – 180 poeng
 7. Michael Tholstrup – 180 poeng
 8. Kaan Aslihan – 160 poeng
 9. Amund Nilsen – 160 poeng
 10. Abdulmajiid Ahmed Mohamud – 160 poeng
 11. Hamid Ahmadi – 160 poeng
 12. Jonathan Skaue – 160 poeng

Tror du at du er god nok til å slå noen av våre medlemmer? 

Legg inn en kommentar