Nyheter

Tomt på tribunene frem til 2021?

Kilder tett på ESPN melder om at LaLiga stenger ned stadionene for tilskuere frem til januar 2021.

Los Blancos har allerede sendt en formell forespørsel til LaLiga om å få lov til å spille de resterende kampene av sesongen (skulle den starte opp igjen) på Estadio Alfredo Di Stéfano. Det virker som at dette er en noe som skal la seg gjøre, da tribunene etter all sannsynlighet kommer til å være tomme for tilskuere. Selv om LaLiga angivelig har godtatt dette, så gjenstår det fortsatt å få grønt lys fra UEFA, da Real Madrid fortsatt er med i Champions League. Hele poenget med å spille kampene på Estadio Alfredo Di Stéfano er at Real Madrid har planlagt omfattende arbeid på Estadio Santiago Bernabéu i løpet av sommermånedene, hvor eksteriøret skal gjennom en stor overhaling. Dette kan du lese mer om her!  

I følge medier tett på ESPN virker det nå som om at det kan bli Estadio Alfredo Di Stéfano i lang tid fremover. Kildene melder at LaLiga har besluttet å stenge alle arenaer i lang tid fremover, faktisk ut hele kalenderåret. Ryktene skal ha det til at stadionene gradvis vil åpne i januar 2021, hvor ingen vil få lov til å entre arenaene på kampdager, med unntak av spillere, støtteapparat og noen fler. Det er dog ingenting som er bekreftet direkte fra LaLiga, og per nå er dette kun indisier. Skulle dette være noe LaLiga velger å gå for så vil det selvfølgelig være mulighet for å reevaluere senere i året, eller dersom myndighetene skulle få kontroll på COVID-19 viruset. Akkurat nå sliter Spania stort som land, og det er derfor disse tiltakene er oppe til diskusjon.

Dette kan vise seg å være gode nyheter for Real Madrid om de skulle vise seg å være reelle, da de kan komme langt på vei i arbeidet med å restaurere Estadio Santiago Bernabéu. Samtidig vil dette komme til å skape enorme tap av inntekter for klubben, da tilskuerne er en viktig inntektskilde for klubben, i sesong. Dette kan føre til at overgangs-budsjettet blir minsket, hvilket vil hindre Los Blancos i å forsterke stallen nevneverdig i løpet av sommeren. Dog så er det verdt å nevne at Real Madrid er en av de klubbene som har best økonomi, og vil derfor ha muligheten til å klare seg bedre enn flere konkurrenter. Om LaLiga beslutter å stenge tribunene frem til januar 2021 vil tiden vise, men det er tydelig at det er både positive og negative sider ved dette.

Hva tenker du om LaLiga beslutter å stenge tribunene frem til januar 2021? 

Legg inn en kommentar