Nyheter

Medier: Real Madrid i samtaler med Modric om forlengelse

Real Madrid og Luka Modric (38) er i samtaler om ny kontrakt, skriver The Athletic.

Fredag kveld skrev The Athletic-journalisten Mario Cortegana at Real Madrid vurderer å tilby både Toni Kroos og Luka Modric en ny kontrakt. Real Madrid-veteranene har lang fartstid i klubben, og begge har kontrakter med Real Madrid som utløper etter årets sesong.

Lørdag skriver samme journalist at Real Madrid og Modric nå har satt i gang samtaler om en ny ettårskontrakt. Begge parter ønsker å komme til enighet så fort som mulig, og ifølge Cortegana har Modric sagt seg villig til å senke sin lønn for å fortsette i den spanske hovedstaden ett år til.

– Real Madrid er verdens beste klubb og ledes også av historiens beste president. Luka elsker Real Madrid og anser klubben som sitt hjem, har også hans agent nylig uttalt til flere medier.

Modric har denne sesongen spilt mindre enn han har gjort tidligere, men ønsket fra spilleren skal hele veien ha vært å fortsette i Real Madrid. Han skal blant annet ha avslått flere store tilbud fra Saudi Arabia i håp om at Madrid skulle komme på banen og gi ham ny kontrakt.

Nå er det ting som tyder på at han kan være i ferd med å få ønsket sitt oppfylt.

Legg inn en kommentar