Intervjuer

Mayoral: – Zidane ville at jeg skulle bli

Borja Mayoral ble i dag presentert som AS Roma-spiller, og under presentasjonen bekreftet han at han var sterkt ønsket med videre i Madrid.

2. oktober ble Borja Mayoral klar for et to år langt utlån til AS Roma, samtidig som at han forlenget sin kontrakt med Real Madrid frem til 30. juni 2023. Ryktene hadde florert helt siden pre-season startet i august om at spissen skulle forlate klubben, men dette drøyde da Zinedine Zidane ble imponert over spissen som har tilbragt de siste to sesongene på utlån til Levante.

Ryktene verset etterhvert om at Borja Mayoral hadde overbevist Zinedine Zidane, og at franskmannen ville ha han i troppen til 2020/21-sesongen. Som følge av dette kom ryktene om at Real Madrid var villige til å kvitte seg med Luka Jovic, enten på lån eller på permanent basis. Slik ble det ikke, og som nevnt så forlot Mayoral den spanske hovedstaden i starten av oktober.

PRE-SEASON: Borja Mayoral i aksjon under en treningsøkt på Valdebebas i august 2020.

I dag ble den tidligere spanske U21-landslagsspissen presentert som AS Roma-spiller, og under den tradisjonelle pressekonferansen kom spissen på mange måter med en bekreftelse på at ryktene stemte, Zidane ville ha med Mayoral videre og Luka Jovic var aktuell for å forlate klubben.

– Da jeg startet pre-season så var planen at jeg skulle forlate klubben raskt, men Zidane ville at jeg skulle bli. Jeg sa til han at jeg måtte dra for å få flere muligheter. Jeg tror klubben lyttet til Zidane og derfor var villige til å gi slipp på Jovic.

– Ting tok tid, så til slutt tok jeg kontakt med Zidane igjen og spurte om jeg kunne dra. Jeg tenkte at jeg ville få flere muligheter for å spille og utvikle meg. Til slutt løste det seg, jeg er glad for å være her og det er det viktigste.

Legg inn en kommentar