En for fremtiden

«Pipi» – Real Madrids ukjente juvel

Real Madrids 16-år gamle midtbane juvel trener nå med førstelaget og kan fort få muligheten for Castilla denne sesongen.

Takuhiro Nakai, eller «Pipi» som han blir kalt, er Real Madrids mindre kjente midtbane juvel. Han har nå begynt å trene med førstelaget og er i radaren til Raúl for Castilla. Zidane virker som en stor fan av japaneren og har nå latt han trene med førstelaget denne uken.

Nakai ble signert av Madrid allerede som 9-åring, samtidig som Barcelona signerte Kubo. En artikkel fra 2013 skriver at disse to kan bli viktige spillere for begge lag  og at de kanskje møtes i en El Clásico i fremtiden. Nå er altså begge spillerne i hvite drakter og Kubo er allerede godt i gang. Nakai har nærmest vokst opp i klubben og nærmer seg nå muligheten til å få prøve seg under Raúl.

«Pipi» vil denne sesongen spille for Juvenil B, U-18 laget, og vil mest sannsynlig få muligheten for Juvenil A senere. Han er kjent som en dyktig og kreativ midtbanespiller. Han blir ofte brukt som en angripende midtbanespiller og har i den siste tiden fått oppmerksomhet fra både Zidane og Raúl. Nakai  tilbragte forrige sesong for U-17 laget. Han har både overblikk og pasningsteft. Det er godt mulig vi får se både Kubo og «Pipi» sammen på førstelaget i fremtiden.

Se «highlights» video om «Pipi» fra forrige sesong:

Legg inn en kommentar