Skader

Mariano testet positivt for COVID-19

Etter at tester ble gjennomført på Real Madrids førstelag tidligere i dag, testet Mariano Díaz positivt. Dermed mister han Champions League-oppgjøret mot Manchester City.

Real Madrid var i dag tilbake på Valdebebas for å forberede seg til bortemøtet med Manchester City i begynnelsen av august. Laget hadde fått en uke fri av Zidane etter ligatittelen ble sikret, men nå er altså troppene samlet igjen. Det betyr også at spillerne har vært gjennom en COVID-19-test, og dessverre testet Mariano Díaz positivt tidligere i dag. Klubben har sluppet en offisiell pressemelding hvor de blant annet bekrefter at spissen er ved god helse og følger reglene knyttet til selvisolering:

Etter tester gjennomført på førstelagsspillerne av Real Madrids medisinske personell, testet Mariano positivt. Spilleren er ved god helse og han følger protokollen knyttet til selvisolering i hjemmet.

Det betyr at Mariano Díaz mister returoppgjøret mot Manchester City. Kampen skal spilles 7. august, og dette blir altså for tidlig for den spanskfødte spissen. Resten av laget trente som vanlig, og det er foreløpig ikke meldt om noen andre positive tilfeller i Real Madrid-troppen. For Mariano sin del er dette nok et skuffende kapittel i boken om hans 2019/2020-sesong. Spissen har knapt spilt under Zidane denne sesongen, men han har allikevel klart å vinne over hjerte til mange fans med 2-0-scoringen mot Barcelona i mars. Om Mariano hadde fått spilletid mot Manchester City er nok langt ifra sikkert, men det er nok allikevel skuffende for spissen å måtte stå over.

Etter at Luka Jovic ble hentet inn som backup for Karim Benzema forrige sommer, var det få som så for seg at Mariano kom til å tilbringe årets sesong i Madrid. Spissen valgte allikevel å bli i den spanske hovedstad og kjempe om plassen sin. Det har nok ikke gått helt som han hadde håpet på, og spilleren skal, følge rapporter, så høyt på listen over spillere klubben ønsker å selge før neste sesong. Mariano besitter allikevel noen kvaliteter, spesielt i form av luftstyrke, som fort kan være verdifulle for Zidane å ha i troppen.

Vi ønsker Mariano god bedring!

Legg inn en kommentar