Leiesoldatene

Leiesoldatene: Scoring på Reguilón!

Nå er sesongen over for alle leiesoldatene, bortsett fra Ceballos. Hva som skjer over sommeren blir spennende å se, men flere vil lånes ut til neste sesong også. Her kommer sesonges siste oppdatering!

Mayoral: Mayoral kom inn etter 67 minutter mot Getafe. Det ble ingen målpoeng på Mayoral, men Levante vant kampen 1-0. Mayoral noterte seg med 8 scoringer og 2 målgivende denne sesongen.

Kubo: Kubo kom inn i det 57.minutt mot Osasuna. Kampen endte 2-2, men uten målpoeng til Kubo. Kubo gjorde det godt i sesongavslutningen og spilte en god kamp mot Madrid. Totalen for Kubo er 4 scoringer og 5 målgivende i ligaen.

Óscar Rodríguez: Rodríguez var ute med muskelskade frem til kampen mot Madrid. Han fikk hele 2.omgangen å boltre seg på, men noterte seg ikke nevneverdig. Rodríguez er en av de mindre profilerte leiesoldatene for Madrid, men har vært en av de mest fremragende. Totalten er hele 9 scoringer og 2 målgivende. Han kan spille både offensiv midtbane og venstre ving. Dermed kan han være en fin spiller å ha på førstelaget neste sesong.

Reguilón: Venstrebacken spilte naturligvis siste seriekamp også og vartet opp med scoring. Kampen ble vunnet 1-0 og Sevilla sikret Champions League plass med god margin. Reguilón har levert 2 mål og 4 målgivende denne sesongen. Reguilón har vært blant de beste backene i ligaen og nå som Hakimi er solgt til Inter kan ikke Madrid la enda et supertalent forsvinne. Kan Reguilón konverteres til høyreback er han mer enn velkommen tilbake.

Vallejo: Vallejo fikk bare sluttminuttene mot Bilbao, men Granada vant hele 4-0. Vallejo fikk bare en halv sesong i Granada, men har levert godt. Det er nok lite plass for Vallejo i Madrid, men et nytt utlån skader ikke.

de Frutos: Jorge var ikke i kamptroppen i siste seriekamp. Vallecano var forøvrig bare ett poeng bak kvalifiseringsplass til La Liga. Han har levert 2 mål og 1 målgivende denne sesongen. Fremtiden til de Frutos er uviss, men blir nok et nytt utlån.

Soro: Alberto Soro fikk ca 20 minutter i 2-1 seieren over Ponferradina. Totalen til Soro er i år 4 mål og 5 målgivende. Soro spiller alt fra venstre til høyre ving, samt offensiv midtbane. Soro er bare 21 år og har potensiale til å bli mye bedre. Mulig Soro kan få prøve seg på A-laget neste sesong.

Lunin: Oviedo tapte 2-1 i sin siste seriekamp, men Lunin har stått godt i år. Oviedo endte på en 15.plass i La Liga Smartbank. Lunin fikk 19 kamper for Oviedo i år og slapp inn 18 mål. Han holdt nullen i 6 kamper. Det er store muligheter for at Lunin blir andre-keeper bak Courtois neste sesong, da Areola er tilbake i PSG.

Luca Zidane: Zidane sin kontrakt med Madrid har løpt ut og foreløpig er han uten klubb. Etter all sannsynlighet blir avtalen fornyet med Madrid. Luca Zidane har hatt en helt grei sesong for Racing Santander denne sesongen. Totalen er 33 kamper og 42 mål i mot. Han holdt nullen i 7.

Ceballos spiller siste seriekamp i dag og FA-cup finale mot Chelsea 1.august. Dermed er han tilbake i Madrid.