Intervjuer

Marcos Llorente: – Det var tydelig at jeg måtte forlate Real Madrid

Tidligere Real Madrid-midtbanespiller Marcos Llorente har snakket med pressen før lørdagens El Derbi Madrileño.

 

Marcos Llorente gikk gradene i Real Madrid fra han var 13 år og var en del av klubben til han var 24 år, men ble deretter solgt til byrival Atlético. Etter overgangen har han vist seg som en av de beste midtbanespillerne i Spania og har fått en ny rolle av trener Diego Simeone. Han har fått en mer offensiv rolle enn tidligere, og blitt en viktig brikke av Atléticos offensive spill. Midtbanespilleren slet med tillit under Zidane, men har rett og slett blomstret under Simeone.

– Det var tydelig at jeg måtte forlate Real Madrid, og når tilbudet til Atleti kom så nølte jeg ikke. Nå går det veldig bra for meg og jeg er glad for det. Når en spiller får regelmessig spilletid, vokser de.

Llorente snakket også om sin nye rolle.

– Hvis du hadde fortalt meg det for ett år siden, ville jeg sagt du var gal. Jeg har vært midtbanespiller nesten hele livet mitt, og nærmest alltid med et defensivt fokus. Treneren fortalte meg om den nye rollen for lenge siden. Så vi forsøkte det på Anfield, og det karantenen har jeg beholdt plassen.

Synes du Real Madrid burde beholdt Llorente?

Marcos Llorente
TILBAKEBLIKK: Marcos Llorente på treningsfeltet i 2017.

Legg inn en kommentar