Nyheter

MARCA: Real Madrid gjør ingenting drastisk

I løpet av seks dager har Real Madrid røket ut av to turneringer. Forrige helg var det Athletic Club som ble for sterke og sørget for at Real Madrid røk ut i semifinalen av den spanske supercupen, og onsdag kveld kom den ydmykende exiten av Copa del Rey etter å ha tapt mot motstand fra nivå tre i Spania, Alcoyano. Tar man med i beregningen at Real Madrid tok seg videre i Champions League på hengende håret, og er fire poeng bak Atlético Madrid, med to kamper mer spilt, så sier det seg selv at situasjonen ikke er god.

Etter gårsdagens nederlag ser det ut som at Zinedine Zidane for alvor har fått majoriteten av supporterne mot seg. Franskmannen har sin måte å gjøre ting på, og det innebærer at han som regel har en fast stamme han stoler på. For flere av spillerne har dette sørget for at de har måttet komme seg vekk fra klubben for å få spilletid, og for andre har det rett og slett blitt mye tid på benken.

Jose Felix Diaz har skrevet i MARCA at en spiller i Real Madrid har fortalt han at Zidane ikke har snakket til enkelte av spillerne på flere måneder. Franskmannen så heller ikke særlig villig ut til å prate med laget da kampen måtte bli avgjort på ekstraomganger, og etter tapet stormet han inn i spillerbussen hvor han satt og stirret inn i mobilskjermen sin i en god stund.

MARCA skriver torsdag morgen at Zidanes syklus i klubben er over, men at han ikke kommer til å få sparken, eller trekke seg. Klubben ser ikke noe poeng i å gjøre drastiske grep midtveis i sesongen, og føler ikke at situasjonen vil bli bedre ved å ansette en ny trener nå. Store valg vil tas i sommer, og det gjenstår å se hva som vil skje innen den tid.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.