Mats Hermansens spesialer

Real Madrid kan ikke slippe Reguilón

Det snakkes om at Madrid muligens ønsker å selge Reguilón til Sevilla. Venstre-backen er ikke overraskende sterkt ønsket av låneklubben sin og Reguilón er samtidig sikret en plass i elleveren. Madrid bør helst ikke gjøre dette.

Tidligere i sommer så vi Achraf Hakimi gå til Inter. Hakimi var sterkt ønsket tilbake av alle Madrid fans og Madrid selv, men Hakimi kunne ikke garanteres en fast plass på laget. Forståelig nok ønsker ikke Hakimi å vente på benken. Han er god nok til å spille for enhvert lag og flere lag kan garantere dette. Men ikke Madrid. Carvajal har vært god denne sesongen og er fortsatt relativt ung. Hvordan skal Zidane sjonglere posisjonen mellom Carvajal og Hakimi? Det er en umulig oppgave og urettferdig for begge spillerne. Carvajal er en av de beste i verden og presterer jevnt sesong etter sesong. Hakimi er et mer usikkert kort, men har potensiale til å overgå de aller beste. Skulle Madrid satset på en ung stjerne som ikke garanterer samme kvalitet år etter år som Carvajal? Løsningen ble enkelt og greit salg.

Samme løsning bør ikke brukes i Reguilón sitt tilfelle. Reguilón er på papiret en venstre-back, noe som bekymrer ved første øyekast. Marcelo og Mendy oppholder posisjonen i dag, men Marcelo vil fases ut de neste sesongene. Dermed er det Mendy som skal ta roret. Mendy leverte strålende mot slutten av årets sesong og har allerede fortjent sin plass på laget. Skal Reguilón og Mendy dele posisjonen vil en av de forlate klubben. Mendy har allerede spikret sin plass i laget og er neppe interessert i å dele posisjonen sin med Reguilón. Reguilón vet at det foreligger gode muligheter i Sevilla, spesielt etter årets sesong, og er heller ikke fornøyd med å sitte på benken. Men det er en løsning.

Odriozola vil mest sannsynlig ikke være en del av laget lenger. Odriozola fikk få muligheter for Madrid og presterte ikke tilfredstillende. Han fikk heller ikke særlig med muligheter i Bayern. Det beste vil muligens være et utlån og et utlån med garantert spilletid. Uansett tilfelle så vil Madrid stå uten en reserve på høyre siden. Dette hullet kan Reguilón tette.  Reguilón har spilt venstre-back hele karrieren og er også venstre-beint. Fordelen er at han bare er 23 og har hele karrieren foran seg. Kan han konverteres over til høyre-siden, og er villig til dette selv, kan dette være den beste muligheten. I mine øyne er belastningen på Carvajal unødvendig høy. Mot slutten av sesongen spilte han så og si hver eneste kamp og det med høy intensitet. Carvajal sliter også ofte med muskelskader og er ofte ute deler av sesongen. Kan Reguilón benyttes i denne posisjonen kan Carvajal få den nødvendige hvilen, samt at Reguilón kan utvikle seg videre. Madrid bør ikke risikere å miste enda et stortalent og bør dermed unngå et salg av spanjolen!

Legg inn en kommentar