Skader

Lunin testet positivt for Covid-19

Real Madrid bekrefter at den ukrainske keeperen Andriy Lunin har testet positivt for Covid-19.

Real Madrid bekrefter at Andriy Lunin har testet positivt for Covid-19. Dermed blir han den fjerde spilleren som må holde seg hjemme denne sesongen. Alaba, Benzema og Odriozola var alle ute i en liten periode med positive tester under pre-season, og nå føyer altså Real Madrids andrekeeper seg til den listen. Real Madrid bekrefter dette i en pressemelding:

Real Madrid C.F bekrefter at vår spiller Andriy Lunin har testet positivt for Covid-19.

Andriy Lunin ble hentet til den spanske hovedstad i 2018 som en av de mest lovende keepertalentene i verden. Siden det har det ikke gått helt som forventet for ukraineren, som har vært på utlån i tre forskjellige klubber siden overgangen. Verken Leganés eller Real Valladolid var rause med spilletid, men det ble omsider en del minutter hos andredivisjonslaget Real Oviedo.

Saken fortsetter under bildet

FLOTT REDNING: Andriy Lunin reddet skuddet til utlånte Brahim Diáz på mesterlig vis i andre omgang.

Forrige sesong tilbragte 22-åringen som andrekeeper i Real Madrid, og han fikk sin offisielle debut for klubben i Copa del Rey-tapet mot Alcoyano. Det virker som at Lunin blir lagets andrekeeper også denne sesongen, og det var mange som ble imponert over ukraineren i pre-season. Både mot Rangers og AC Milan sto han for en rekke gode redninger.

Det er ingen tvil om at Lunin fortsatt har et høyt potensiale, til tross for noen mislykkede låneopphold. Han ble kåret til turneringens beste keeper da Ukraina vant U20-VM i 2019, og han har til tider vist gode tendenser. Det er vanskelig å være andrekeeper i et lag som har Courtois som sitt soleklare førstevalg, men det vil sannsynligvis bli noe flere minutter for Lunin denne sesongen.

Legg inn en kommentar