Nyheter Ryktebørsen

Troverdige kilder: Real Madrid har lagt inn bud for Mbappé

"Alle" troverdige fotballjournalister melder at Real Madrid har lagt inn et stort bud for Kylian Mbappé. Hva skjer videre?

For Real Madrid sin del har det vært en svært rolig sommer med tanke på spillerkjøp. Alaba ble annonsert i slutten av mai, og utenom det har sommeren stort sett handlet om spillere ut. Klubben har samlet inn store overgangssummer for spillere som Ødegaard og Varane, og store lønningsposer er fjernet. Alt dette ble gjort med målet om å signere Kylian Mbappé.

Situasjonen har virket ganske fastslått hele sommeren, stort sett fordi PSG ikke har vært interessert i å selge 22-åringen. Men planen skal alltid ha vært den samme, og Josep Pedrerol har til stadighet utrykt at Mbappé blir Real Madrid-spiller den siste uken i august. Nå har Florentino Pérez tatt et stort steg i den retningen. Alle troverdige journalister, både i Spania og Frankrike, meldte i går at Real Madrid har lagt inn et bud på omtrent 160 millioner euro for den franske verdensmesteren. Overgangsguru Fabrizio Romano bekreftet dette på Twitter i går:

At Real Madrid har lagt inn sitt første offisielle bud betyr derimot ikke at overgangen er i boks. Flere troverdige journalister i Frankrike meldte veldig raskt at budet var blitt avslått, men både Josep Pedrerol og José Félix Díaz har hevdet at Real Madrid enda ikke har mottatt et svar fra den franske storklubben. Det hele hviler nå på PSG og hvorvidt de er villige til å selge. Mbappé sin kontrakt går ut neste sommer, så klubben må trolig selge spissen de kommende dagene for å motta en overgangssum.

De siste dagene har ryktene florert om at PSG er mer åpne for å selge Mbappé nå enn de har vært tidligere. Hovedpersonen skal ha vært svært tydelig med klubben om at han ikke kommer til å signere en ny kontrakt, og at han ønsker å spille for Real Madrid. Romano melder også at Mbappé ønsker å oppfylle barndomsdrømmen, nemlig å spille for Real Madrid.

Ingenting er avgjort enda, og det må trolig tøffe forhandlinger til for å få i land en overgang for Mbappé. L’Equipe melder blant annet at PSG ikke vil godta noe særlig mindre enn 200 millioner euro i overgangssum. Men det er ingen tvil om at noen svært viktige steg i Mbappé-sagaen ble tatt i går.

Legg inn en kommentar