Offisielt

Offisielt: Valverde forlenger til 2027

Real Madrid har nå bekreftet at den uruguyanske midtbanespilleren har forpliktet seg til Real Madrid i 6 nye år.

Real Madrid har mistet flere nøkkelspillere denne sommeren, men de har også gjort en viktig jobb med å forlenge kontrakter til en rekke spillere i troppen. Allerede har Lucas Vázquez, Nacho, Carvajal, Benzema og Courtois fått nye kontrakter. Nå føyes endelig Valverde inn i rekken. Dette bekreftes i dag av klubben på hjemmesiden.

Real Madrid slapp følgende pressemelding:

Real Madrid C. F. og Fede Valverde har kommet til enighet om en forlengelse av spillerens kontrakt, som strekker seg over de 6 neste sesongene, frem til 30. juni 2027.

Saken fortsetter under bildet

 

SIGNERT: Fede Valverde signerte i dag en ny langtidskontrakt hos Real Madrid.

Valverde har tilbragt de siste 5 årene i Real Madrid. Som 18-åring ble han en del av Castilla og spilte godt i sin eneste sesong for B-laget. Han imponerte også daværende Castilla-trener Santiago Solari, som uttalte: Jeg er veldig fornøyd med han. Han har tilpasset seg landet og kulturen bra. Valverde genererer mye fotball på midtbanen.  Valverde fikk dermed en lånesesong hos Deportivo de La Coruna og fikk 24 ligakamper for klubben. Når Julen Lopetegui tok over spakene etter Zidane sin første avskjed tok han Valverde inn i A-lagstroppen.  23. oktober 2018 gjorde han sin debut for klubben i Champions League oppgjøret mot Viktoria Plzen. Det ble 25 kamper den første sesongen.

Siden har det bare ballet på seg. Valverde har blitt mer viktig for laget og tilfører midtbanen enormt med energi. Valverde har både god fart, overblikk og et øye for mål. Siden debuten har det blitt hele 75 kamper og 5 mål, med flere målgivende. Nå er det endelig bekreftet at vi skal få nyte mer av unggutten i de neste 6 sesongene. Lykke til videre Valverde!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.