Intervjuer

Zidane: – Spillerne er klare for dyst

Zinedine Zidane møtte pressen før morgendagens La Liga-møtet mot Villarreal, den franske manageren snakket blant annet om skader, motstanderen og viktigheten rundt kampen.

 

Franskmannen startet pressekonferansen med å snakke om morgendagens kamp og de dårlige nyhetene når det gjelder skader:

– Den gode nyheten er at vi er samlet etter landslagspausen og fokuserer på morgendagens kamp, men de dårlige nyhetene er at noen spillere har fått lettere skader. Vi er som alltid fokusert på kamp og ønsker å levere en god forestilling.

– Spillerne er klare for dyst. Alle kampene er viktige, og hver gang vi spiller må vi gjøre det bra. Vi kan tillate oss selv å ta lett på noen kamper fordi da blir man straffet i denne ligaen. Jeg håper vi kan gjøre det bra i morgendagens kamp. Vi må prøve å vinne hver eneste kamp vi spiller, vel vitende om at det er utfordrende.

Varane

– La oss se i morgen. Han er ikke hundre prosent og trente som kjent ikke i går. Han fikk seg en smell tidligere denne uken, men ønsker å være med oss og spillere, han er engasjert og det er lovende. Vi får se hvordan vi gjør det i morgendagens kamp.

USIKKER: Det er usikkert om Varane er klar til morgendagens oppgjør, men Zidane håper på det beste.

Ramos

– Jeg ønsker at Sergio og klubben skal fortsette slik det alltid har vært. Han er vår leder, samt en viktig person og spiller. Han har vist det før og fortsetter å vise det. Landslaget har ingenting med den saken. Vi vet vi må klare oss uten han i morgendagens oppgjør og håper han kommer tilbake så fort som mulig, men resten av oss fokuserer på kampen. Det verste for en trener er å se spillerne skadet. Vi ønsker naturligvis alltid å ha kapteinen vår tilgjengelig, men håper situasjonen ordner seg så fort som mulig.

Internasjonale kamper

– Jeg kommer ikke til å bidra i den debatten. Det jeg kan fortelle deg er at kampprogrammet er tett og utfordrende. Jeg tenker bare på helsen til spillerne, og når de har så mange kamper oppstår det flere skader. Jeg er deg min mening og er bekymret på spillerne mine sine vegne.

 

Tror du det blir seier borte mot Villarreal?

Legg inn en kommentar