Intervjuer

Lucas Vázquez med mål i sin 150 seier for Real Madrid

Lucas Vázquez fikk sin 150 seier i den hvite drakten, og toppet kvelden når han noterte seg for scoringen som sikret seier.

Spanjolen scoret kampens tredje mål på Ipurúa, og angriperen er inne i sin sjette sesong med førstelaget. Han har hele 222 kamper for klubben og står med 12 titler for klubben: Tre i Champions League, tre i klubb VM, to i den europeiske super cupen, to i La Liga og to i den spanske super cupen.

Real Madrid-produktet hadde følgende å si etter seieren:

– Vi visste at det kom til å bli en utfordrende kamp, laget ga alt fra første stund og spilte med høy intensitet. I løpet av 18 minutter ledet vi 2-0 og hadde kontroll på kampen, men scoringen til Eibar fikk dem inn i kampen. I andre omgang ble det mer utfordrende og vi spilte ikke like godt som i de første 45 minuttene. Det er alltid godt å spille kamper og kunne bidra til seier. Jeg er fornøyd med seieren.

Nøkkelpunktene til seier

– Vårt høye press, bevegelse når vi har ballen og kvaliteten til å spille oss ut bakfra.

I 2016/17 sesongen var Lucas Vazquez med å vinne 38 kamper i alle konkurranser. Denne sesongen har spanjolen spilt 16 kamper, og har vunnet ti av dem. Lucas Vázquez har vært offer for mye kritikk under sin tid som Real Madrid-spiller, grunnet sin noe begrensede spillestil. Til tross for dette har han vært en favoritt hos samtlige av managerne Real Madrid har hatt de siste årene, og han var den spilleren med flest kamper under beltet under Zinedine Zidane sin første periode som Real Madrid-trener. Lucas Vázquez har vunnet det meste siden han kom tilbake til Real Madrid sommeren 2015, og vært en spiller som alltid har prestert når han har fått sjansen. Spesielt den siste tiden med Carvajal og Odriozola ute med skader har Vazquez prestert meget på høyrebacken.

Har du favoritt minne fra tiden med Lucas Vazquez?

Lucas Vázquez
NUMMER TRE: Lucas Vázquez sammen med Sergio Ramos under feiringen etter Champions League-tittelen i 2018, hans tredje Champions League-tittel som Real Madrid-spiller.