Nyheter

Sergio Ramos er nå spilleren med tredje flest seriekamper for Los Blancos

Klubbkaptein Ramos nådde sin 313 seriekamp i borteseieren mot Eibar, og har gått forbi Sanchís på listen over spillere med flest kamper.

 

Nå er det kun Real Madrid-legendene Raúl (327) og Casillas (334) som har flere seriekamper enn Sergio Ramos. Kapteinen er nå inne i sin 16-sesong som Real Madrid, han står med imponerende 658 kamper i den hvite drakten og har scoret 97 mål for klubben.

Sergio Ramos startet som kjent sin karriere i Sevilla og ble en del av akademiet til klubben allerede som 10-åring. Allerede etter sin første sesong som førstelagsspiller for Sevilla ble han hentet til den spanske hovedstaden. Sommeren 2005 bladde Florentino Pérez opp 27 millioner euro for Ramos, han fikk draktnummeret til Real Madrid-legenden Fernando Hierro og har siden opparbeidet seg som en av de viktigste spillerne i Real Madrid sin historie.

I hans første sesong for Los Blancos ble han brukt som midtstopper, men da klubben hentet Pepe og Metzelder ble han omskolert til høyreback. I 2009/10 sesongen ble Pepe skadet, og Ramos fikk mulighet som midtstopper igjen og den plassen har utvilsomt vært hans til den dag i dag.

Hvor rangerer du Ramos blant klubbens beste spillere gjennom tidene?

:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.