Leiesoldatene

Leiesoldatene: Scoring på Mayoral og Dìaz

Ceballos: Ceballos åpnet uken med 4-1 seier over Rapid Wien. Ceballos kom inn fra det 63.minutt, men bidro ikke til målpoeng. Han kom innpå i 2.omgang mot Tottenham, men klarte ikke å snu resultatet. Kampen ble tapt 2-0.

Bale: Bale fikk 82 minutter mot LASK Linz og scorte på straffe. Kampen endte 3-3. Han satt på benken mot Arsenal.

Mayoral: Mayoral scorer igjen og denne gangen mot Young Boys i Europa League. Kampen ble vunnet 3-1. Mayoral står godt plassert og header ballen i mål på retur. Spanjolen fikk bare 5 minutter i ligakampen mot Sassuolo og kampen endte 0-0.  Han har nå 4 mål og 1 assist.

Dìaz: AC Milan knuser Celtic 4-2 og Dìaz får med seg den fjerde scoringen. Hauge dribler seg inn i boksen og sentrer pent til Dìaz. Ballen blir sant pent forbi keeper. Deretter startet han mot Sampdoria, men ble byttet ut med Jens Petter Hauge etter 1.omgang. Han har nå 4 mål og 1 assist, akkurat samme som Mayoral.

Reinier: Reinier er ute med corona-virus og returdatoen er ukjent. Var ikke å se denne uken.

Kubo: Japeneren fikk 58 minutter mot Sivasspor i Europa League. Kampen ble vunnet 1-0, uten involvering fra Kubo. Han fikk dermed hele 2.omgangen mot Elche, men kampen endte 0-0.

Vallejo: Vallejo spilte igjen back mot PSV i Europa League, men kampen ble tapt 1-0. Han var ikke en del av troppen mot Huesca i ligaen. Resultatet ble 3-3.