Intervjuer

Kubo: – Jeg elsker å se fotball

Takefusa Kubo regnes som et av de største Real Madrid-talentene. Midtbanespilleren, som er født i 2001, gjorde sine saker meget bra for Mallorca i LaLiga forrige sesong. Dessverre rykket klubben fra den attraktive turistdestinasjonen ned til Segunda, og dermed ble det besluttet at Villarreal skulle bli Kubos neste klubb. Der har han enda ikke for alvor kommet i gang, men Emery har ved flere ganger insistert på at det vil komme med tiden og at de jobber intenst på feltet. Nylig har 19-åringen pratet med MARCA.

– Det er ikke mange fra Japan som spiller i LaLiga nå. Det er en spesiell liga for folk fra vårt land, og vi som spiller i Spania får en del oppmerksomhet.

– Jeg er ikke typen som er så mye ute. Det har alltid vært fotball, hjem, fotball, hjem for meg. Det beste er å være rolig. Jeg elsker å se kamper hjemmefra, og har alltid noen spillere jeg fokuserer ekstra mye på.

Legg inn en kommentar