Nyheter

Måtte stå over trening

Real Madrid går nå inn i det som er sesongens hittil viktigste uke. På onsdag vil lagets videre skjebne i Champions League bli avgjort, og til helgen venter Diego Simeones Atlético Madrid i det som blir en tøff batalje i toppkampen i LaLiga.

De gode nyhetene for Real Madrid er at kaptein Sergio Ramos trente for fullt i dag, og skal være klar for kampen mot Gladbach på onsdag. 34-åringen har snart vært ute i en drøy måned etter skaden han pådro seg i Nations League-kampen for Spania mot Tyskland. Det samme gjelder Dani Carvajal, som har jobbet knallhardt på trening for å bli klar i tide til kampen mot tyskerne.

Det var dog ikke bare gode nyheter fra leiren på Valdebebas i dag. Martin Ødegaard måtte dessverre stå over dagens treningsøkt, og ifølge den troverdige journalisten Arancha Rodriguez, går 21-åringen glipp av skjebnekampen mot Gladbach. Jose Luis Sanchez har videre meldt at det skal dreie seg om en liten skade i venstrebenet, og at det vil bli foretatt tester i morgen for å finne ut av omfanget. De første indikasjonene tyder på at det ikke skal være alvorlig.

Legg inn en kommentar