Leiesoldatene

Leiesoldatene: Pangstart for Jovic!

Det har vært en relativt rolig uke for leiesoldatene, men det nyeste medlemmet starter låneoppholdet med et smell!

Ceballos: Ceballos startet kampen mot Crystal Palace 14.januar, men måtte nøye seg med 69 minutter uten særlig med bidrag. Ny sjanse får han i kveld mot Newcastle klokken 21:00.

Bale: Bale ble sittende på benken mot Fullham under midtuke kampen forrige uke. Det samme var han mot Sheffield United i går. Bale har ikke kommet veldig godt ut av returen til Spurs og blir sparsommelig brukt av Mourinho. Begynner Bale å falne? Tiden får vise.

Reinier: Brasilianeren var tilbake på benken mot Mainz 05 på lørdag, men var ikke brukt. Det er fortsatt stille på ryktefronten angående skifte av låneklubb, men det kommer nok til å skje noe innen vinduet.

Jovic: Pangstart for Jovic. Serberen scorer 2 mål på 18 minutter mot Schalke og starter låneoppholdet på best mulig vis. Denne opptredenen sikrer han gode muligheter fremover og mulighetene er sterke for at selvtilliten kommer tilbake. Fortsetter Jovic i samme stilen fremover kan det være gode muligheter i Madrid neste sesong, men da må han få flere muligheter.

Mayoral: Stygg uke for Roma. De taper 3-0 mot Lazio og Mayoral får 20 minutter på tampen. Mayoral er uansett i god målform om dagen, så han får nok muligheten fra start neste gang.

Dìaz: Dìaz fikk starte Super Coppa kampen mot Torino, men ble byttet ut etter 106 minutter. Kampen endte med straffekonkurranse og AC Milan gikk videre. AC Milan møter Cagliari 20:45 i kveld, så Dìaz får en ny sjangs der.

Kubo og Vallejo spilte ikke kamper forrige uke, men har midtuke kamper denne uken.