Leiesoldatene

Leiesoldatene: Oppsummering av sesongen

Díaz: Brahim Díaz avslutter sesongen med ligagull i AC Milan og er den yngste spilleren i historien til å vinne både La Liga, Premier League og Serie A. Statistikken er tålelig grei med 4 mål og 4 assist, men spanjolen var også ute med et lengre skade og covid-19 avbrekk. Díaz har også vært sentral i startelleveren og har spilt de kampene han har hatt mulighet til. Díaz skal etter planen bli i AC Milan ut neste sesong, så det blir spennende å følge han videre der!

Odriozola: Odriozola har også hatt en god sesong. Etter flere år med få muligheter både for Bayern Munchen og Real Madrid, fikk spanjolen skinne i italienske Fiorentina. Her har han startet ca halvparten av kampene og bidratt til at klubben kapret plass i ECL. Odriozola sin lånekontrakt går ut denne sesongen, men det er lite trolig vi får se han tilbake i Madrid. Virker også som at han trives godt i Italia. Han avslutter sesongen med 1 mål og 1 assist.

Reinier: Endelig er det over! Reinier har hatt to, mildt sagt, forferdelige sesonger i Dortmund og endelig er det slutt. Hvor veien går videre er vanskelig å si, men ett nytt låneopphold i Spania står nok på trappene. De få gangene han har spilt har han gjort det greit. Reinier er god med ballen mellom bena og kan vise til et godt overblikk, men det trengs mer kamptrening for å virkelig se hva som bor i han. Blir spennende å se hvor veien går videre!

Kubo: Kubo returnerte til Mallorca denne sesongen og bortsett fra en scoring mot selveste Atletico Madrid, var ikke japaneren særlig fremtredende denne gang. Kubo var lenge ute med et skadeavbrekk, men fikk starte de gangene han var tilgjengelig. Kubo er som alltid en plage for forsvarere og kreativ med ballen, men skal han bryte igjennom portene på Santiago Bernabeu må det mer til. Lånekontrakten løper frem til sommeren, men et nytt låneopphold er mest sannsynlig.

Mayoral: Mayoral leverte en vanvittig sesong i fjor og med Mourinho inn som Roma trener, var det mange som tenke det samme for i år. Slik ble det ikke. Mayoral mistet posisjonen sin i Italia, men kom seg heldigvis vekk i januar vinduet. I Getafe leverte han 6 mål og 1 assist, noe som egentlig er ganske bra med tanke på at han fikk halve sesongen og ikke alltid var prioritert som førstevalg. Om Mayoral får muligheten i moderklubben neste sesong strides de lærde om, men det er ingen tvil om at spanjolen både er målfarlig og klar for en permanent plass. Blir spennende å se hvor han ender!

Legg inn en kommentar