Intervjuer

Zidane: – Vi skal ha tre poeng

Zinedine Zidane snakket med pressen tidligere i dag, i forkant av det som blir en meget viktig kamp mot Inter. Los Blancos står med kun et poeng etter de to første kampene i gruppespillet, og har nå kniven på strupen. Shakhtar topper tabellen med fire poeng, mens Mönchengladbach og Inter har to poeng. Neste kamp i gruppespillet er mot Inter på bortebane, så nå handler det om å vinne kampen.

– Inter er et lag vi kjenner godt. Det blir en vanskelig kamp, fordi de er et godt lag. Det er et fysisk lag som spiller god fotball. Det er som en finale for oss. Tre viktige poeng står på spill, og vi skal prøve å ta dem.

– Hver dag er en finale her. Det vet vi, og er fokuserte på det vi må gjøre. Vi skal ha tre poeng.

Modric

– Ingenting har endret seg for ham. Vi vet hvor viktig han er for oss og laget. Hver gang han er på banen, spiller han bra. Vi har mange kamper, og vil som alltid regne med alle. Det er det vanskeligste for en trener, spesielt en spiller som Luka, å bestemme når han skal spille og ikke. Luka er veldig viktig for oss med den energien han har, og alt han har gjort for oss. Han vil tilføre positivt energi i laget.

Hazard, Asensio og Benzema

– Spillerne som er her ønsker alltid å skape historie, så det er en bra ting. De vil alltid oppnå mer og forbedrer seg. Disse tre spillerne er viktige, og vil gjøre mye bra for laget som de allerede gjør nå også. Vi har en tropp som kan vinne mye.

– Det er alltid snakk fra utsiden om hva vi må endre. Det du ser fra innsiden er at de alltid vil konkurrere og at de alltid ønsker å vinne, og det er en bra ting for treneren, som for øyeblikket er meg. Jeg nyter hver dag, og vi skal sammen oppnå våre mål.

– Vi streber alltid etter å vinne alt, og for å vise hvor gode vi er. Vi vet hvilken spiller Eden er og de kvalitetene han har. Vi skal få det beste ut av ham. Alle spillerne bidrar til å vinne.

Champions League

– Vi vant ikke Champions League forrige sesong, og det endrer på ting. Målet vårt er å vinne, og jeg er sikker på at alle spillerne tenker det samme. Det blir vanskelig, men vi må jobbe hardt å forsøke og vinne.

Press

– Jeg tenker ikke på det. Jeg tenker positivt på kampen i morgen. Vi er heldige som får spille en Champions League-kamp, og det er der fokuset er nå. Vi må forberede oss og gi alt.

Jevnt

– Fotballen generelt er jevnere, og det finnes ingen små lag. Fotball blir mer og mer vanskelig, og alle kan slå alle, derfor må man være glad uansett hvem man vinner mot. For et par dager siden hadde vi en finale mot Huesca, og nå har vi enda en i morgen.

Conte

– Vi har ikke kontakt hver dag, men hadde det når vi spilte. Det er naturlig at han har blitt en trener, og det er ingen overraskelse for meg. Vi har et godt forhold, selv om det er sant at vi ikke har jevnlig kontakt. Vi var sammen i fire, fem år, og når jeg skulle bli trener dro jeg til Juventus og snakket med ham. Forholdet vårt er bra.

Legg inn en kommentar