Real Madrid
vs
Real Betis
La Liga runde 33
Estadio Santiago Bernabéu, Madrid
24/04/2021
21:00
Strive Sport
Leiesoldatene

Leiesoldatene: Mayoral leverer på ny og Ødegaard debuterer

Ceballos: Spanjolen var ikke i troppen mot Southampton i midtuke kampen og heller ikke mot Manchester på lørdag. Det er ikke meldt om noe skade eller annen grunn til frafallet. Med mange alternativer på midtbanen om dagen har vel kanskje Ceballos falt litt bak, men det kommer flere sjanser.

Ødegaard: Ødegaard gjør debuten sin for Arsenal mot Manchester og får noen minutter helt på tampen. Det var ikke mye å bedømme nordmannen på, men han gjorde en god profil. Ødegaard får også mye skryt av sin midlertidige trener og kommer til å få plenty med muligheter frem til sommeren. Blir spennende å følge nordmannen videre!

Bale: Bale fikk noen få minutter mot Liverpool i midtuka, men fikk starte mot Brighton i går. Waliseren fikk så vidt spille timen før han ble byttet ut. Prestasjonen ble regelrett slaktet i britiske medier og han stemples som lat og uinteressert. Mourinho har også tidligere vært ute å gjort det klart at Bale må «steppe» opp for å få muligheter. Har Bale mistet motet eller trenger han litt tid på seg for å komme i gang? Tiden får vise.

Jovic: Målstreaken til Jovic ble avbrutt på lørdag, men han fikk ca en halvtime i 3-1 seieren over Hertha Berlin.  Alle 3 målene kom etter at Jovic ble byttet inn, uten at han var direkte involvert. Frankfurt gjør det også godt om dagen og ligger nå på en 3.plass i Bundesliga.

Reinier: Brasilianeren var igjen benket mot Augsburg. Fortsatt lite å melde i forhold til en ny låneavtale, men skal det komme må det komme i dag.

Mayoral: Mayoral gjør det igjen! Fra start mot Hellas Verona leverer han 1 mål og 1 assist. Mayoral begynner virkelig å hevde seg og har hatt stor suksess i den italienske hovedstaden. Kan Mayoral være mannen for Real Madrid etter Benzema?

Dìaz: Dìaz har en muskelskade i låret og er ute på ubestemt tid. Han var ikke med i troppen denne uken.

Kubo: Kubo fikk 80 minutter mot Deportivo Alaves i helgen. Kampen endte 0-0 og målkontoen er dermed ikke åpnet ennå.

Vallejo: Vallejo spilte hele kampen som midtstopper mot Celta Vigo i helgen og holdt nullen.  Vallejo er kanskje glemt for mange Madrid-supportere, men har stor suksess i Granada og nyter stor tillitt. Han bør absolutt få muligheten igjen på A-laget når den tid kommer.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.