Intervjuer

Rummenigge: – Det er 99,99% sikkert at han forlater oss

Real Madrid har enda ikke bekreftet en David Alaba-overgang, men ifølge utallige troverdige kilder, skal østerrikeren ankomme den spanske hovedstaden 1. juli.

I et intervju med tyske Sky Sports uttalte Bayern Münchens styreleder, Karl-Heinz Rummenigge, seg fritt om fremtiden til superstjerne David Alaba. Rummenigge hintet meget sterkt om en fremtidig Bayern-exit for David Alaba. Kontrakten til den fleksible midtstopperen går nemlig ut i juni måned.

I januar meldte MARCA at Bayern München og Real Madrid hadde kommet til enighet om østerrikerens neste karrieresteg.

Styreleder Rummenigge har nylig kommet med enda mer informasjon angående Alaba-situasjonen. Det viser seg at Rummenigge er over gjennomsnittet sikker på hvor fremtiden til David Alaba ligger.

– Det er 99,99% sikkert at David Alaba forlater Bayern til sommeren.

Videre forteller Rummenigge at han er usikker på hvilken klubb østerrikeren ender opp i, men han legger ikke skjul på at Alaba har sine preferanser.

– Når kontrakten hans utløper, vil han kunne signere for hvilken som helst klubb han selv ønsker. Jeg vet enda ikke om han vil komme til enighet med Real Madrid, men det er en fantastisk klubb og jeg kan forstå hvorfor David ønsker å dra dit.

Rummenigge uttaler seg så om klubbpresident Florentino Perez, og om hvorfor Perez enda ikke har kontaktet dem angående David Alaba.

– Florentino Perez har ikke kontaktet oss, men det trenger han ikke heller. Selv om Real Madrid går igjennom en tøff periode med manglende suksess for øyeblikket, er det en klubb med store tradisjoner og man må forstå Davids ønske.

Bayerns styreleder kommer deretter med drøssevis av plussord som beskriver østerrikeren.

– Vi vil forhandle på en vennlig måte, og jeg håper han kan ta farvel hos oss med mange trofeer i bagasjen. Per dags dato, er Alaba en fullverdig Bayern München-spiller. Han er ekstremt dedikert og en trivelig gutt alle i Bayern setter pris på. Han fortjener optimal behandling helt frem til avskjeden.

Rummenigge forteller så at det vil bli en trist avskjed med David Alaba, som har vært i klubben siden 2008.

– Vi kom med mye penger på bordet, en sum som til slutt ikke var overbevisende nok. Dette må vi akseptere.

– Vi snakker om en spiller som har prestert hos oss i en årrekke, han har vært hos oss i over 12 år, vi er veldig takknemlige.

– Til sommeren vil han mest sannsynlig forlate oss. Da Thiago dro i sommer felte jeg noen tårer, man skal ikke se bort i fra at jeg feller noen tårer til hvis jeg møter på David dagen han forlater oss.

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.