Intervjuer

Courtois: – Vi må være mentalt sterke

Courtois og Lucas Vazquez snakket med pressen etter det skuffende bortetapet mot Valencia på Mestalla.

Los Blancos gikk på et stygt tap mot Valencia etter å ha sluppet inn hele tre straffespark, målvakt Courtois oppsummerte kampen slik:

–Vi startet kampen godt, tok ledelsen, men beholdt ikke det høye presset og havnet bakpå. De skapte ikke fryktelig mange målsjanser, men fikk hele tre straffer. Den første når Lucas handset innenfor 16-meteren, jeg reddet den, de tok den på nytt, og jeg var nær å redde den igjen. Og det andre målet var litt uflaks. I andre omgang ønsket vi å snu kampen, men vi ble straffet hardt av Valencia.

–Vi har flere utfordrende kamper i vente, først ut er Villarreal som er veldig sterke og deretter Inter som er en utrolig viktig kamp med tanke på avansement i Champions League. Vi kan ikke la denne kampen påvirke oss for mye, vi må være mentalt sterke og forbedre oss.

Sjanser

–Allerede i begynnelsen av andre omgang gjorde jeg en god redning som traff stolpen og deretter fikk de to nye straffer. Vi hadde mange gode sjanser til å score, men i dag hadde vi ikke marginene på vår side.

Ingen Casemiro

–Filosofien til treneren er at det er 25 av oss og alle 25 kan spille grunnet en lang sesong. Vi startet kampen bra, men i andre omgang var det vanskelig for oss å svare. Vi tapte og det er ikke bra, men nå skal vi bort med landslagene våre og det er på tide å legge denne kampen bak oss.

Lucas Vazquez var heller ikke fornøyd etter den skuffende kampen, men fokuserte på at laget skal forbedre seg.

–Vi kom inn til dette oppgjøret etter flere gode prestasjoner, der vi presterte til vårt beste, og i kveld ble det dessverre en tøff kamp. Vi fikk det ikke til å stemme og må analysere kampen, deretter lære av våre feil og så forbedre oss.

Tittelkamp

–Det blir en veldig interessant, åpen og utfordrende La Liga-sesong. La oss håpe at vi til slutt kan stikke av med tittelen.

Straffesparket

–Jeg løp i full fart, ballen kom fort og jeg hadde ikke tid til å få hånden min vekk. Jeg tror det var riktig dømt, og vi må bare godta det.

Legg inn en kommentar