Leiesoldatene

Leiesoldatene: Bale fortsetter å levere!

Ceballos: Arsenal har bare spilt en kamp denne uken. Kampen mot Burnley endte 1-1 og Ceballos fikk ti minutter helt på tampen. Ikke stort å melde om spanjolen denne gang.

Ødegaard: Ødegaard startet oppgjøret mot Burnley og fikk 63 minutter. Nordmannen var relativt anonym i kampen og bidro med lite. Rates til 5/10 blant mange engelske aviser og kritiseres for mange bomskudd. Ikke nordmannen sin uke denne gang, men positivt med spilletid fra start.

Bale: Bale er fortsatt i slaget! Under gårsdagens kamp mot Crystal Palace leverer han 2 mål i en 4-1 seier. Waliseren er dermed oppe på totalt 10 mål og 3 assist i alle konkurranser. Majoriteten har også kommet i løpet av de siste ukene. Bale beviser dermed at han ikke bør avskrives og at han fortsatt kan levere godt. Med slike prestasjoner sikrer han seg også fast kontrakt med Spurs ved sesongslutt. Godt jobbet!

Reinier: Brasilianeren fikk ikke tillit fra start i DFB Cup kampen mot Gladbach og var benket under oppgjøret. Kampen endte 1-0 i favør Dortmund. Han fikk derimot 13 minutter på slutten av storoppgjøret mot Bayern, men fikk ikke bidratt nevneverdig. Er synd at han ikke fikk tillit etter scoringen sin sist runde, men det kommer nok flere muligheter.

Jovic: Jovic fikk hele kampen mot VfB Stuttgart, men var relativt anonym. Kampen endte 1-1, selvom Frankfurt dominerte statistikken. Jovic var involvert i flere situasjoner, men maktet ikke å få hull på byllen. Er uansett veldig positivt med en full match, som er første gang på lenge.

Mayoral: Ble to runder for italienerne denne uken. Roma åpnet uken med 2-1 seier over Fiorentina og Mayoral fikk hele kampen. Ble ingen målpoeng her, men Roma spilte en god kamp. På lørdag vartet Roma opp med 1-0 seier over Genoa og Mayoral fikk 86 minutter denne gang. Ble dermed ingen målpoeng på spanjolen denne uken, men godt med spilletid. Dzeko var ikke å se på benken under begge oppgjørene, så Mayoral får mest sannsynlig beholde plassen i fred en stud fremover.

Dìaz: Dìaz var tilbake fra start denne uken og spilte oppgjøret mot Udinese som sentral-offensiv midtbane. Han fikk 63 minutter før han ble byttet ut med Jens Petter Hauge. Ingen målpoeng og matchen endte 1-1.  Dìaz var dermed ubrukt reserve under 2-0 seieren over Hellas Verona  i går. Godt å se spanjolen tilbake i troppen!

Kubo: Kubo fikk hele andre omgangen mot Real Valladolid på lørdag, men fikk ikke annet enn et gult kort i det 54.minutt. Kampen endte med 2-1 tap.

Vallejo: Vallejo var ikke å se under 2-1 tapet for Bilbao i går.  Er ikke meldt om skader eller lignende, så han er mest sannsynlig tilbake om ikke lenge.